מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ששוב קיבלתי, אחרי חודשים עם זריקות הרופא אמר שצריך לעשות שוב בדיקות אבל קודם עושים הפסקה של חודש (ובדיקות החודש הבא כלומר חודשים הולכים לפח)
    מה שאומר שבחתונה של גיסתי אני לא אהיה בהריון וישר נתחיל 'תחרות' מי תיקלט קודם. מאוכזבת כל כך :-(
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש, מצטערת לשמוע...

תגידי, למה את לא יכולה לעשות את הבדיקות בחודש של ההםססקה?? אולי תנסי להתעקש על זה?
    איזה בדיקות הוא רוצה שתעשו? לא עשיתם אותן לפניי שהתחלתם את הטיפולים?

ליטלילי

• מאמוש, מצטערת לשמוע...

תגידי, למה את לא יכולה לעשות את הבדיקות בחודש של ההםססקה?? אולי תנסי להתעקש על זה?
    איזה בדיקות הוא רוצה שתעשו? לא עשיתם אותן לפניי שהתחלתם את הטיפולים?

ליטלילי

• היי
    מה עניניים חסרת סבלנות?
    את בהזרעות? כמה עשית?
  • שירה היקרה את יודעת שאנחנו מכירות כבר די הרבה זמן ואיכפת לי ממך ומאחלת לך רק הצלחה בזמן הקרוב. כבר בזמנו אמרתי לך שמוזר שרופא נותן לך הורמונים בלי הזרעה , גם אצל בעלי אין בעיה עם זרע אך עדיין את הזרעות אם זה אם איקאקלומין עם זה אם זריקות עשינו בשילוב של הזרעה (עם השבחה כמובן ). גם שאין בעיה בזרע עדיין עושים הזרעה (למרות שרופא שלך חושב אחרת ) אני מאד מבינה את תסכול שלך את הרי יודעת איזה דרך אני עברתי , אבל בבקשה תפסיקי כבר לחשוב מי הקלט ראשון ומי אחרון זה רק גורם לך עוד יותר כאב. תתעלמי מ"תחרות הזאת " תביני מותק זה לא חוכמה להקלט מהר , מהר , העיקר שהריון יהיה תקין ולמשך 9 חודשים ושאת ועובר תהיו בריאים (את יודעת מה אני עברתי והבנתי את זה שזה מה שחשוב) , גם לי מאד מוזר למה בחודש של הפסקה הוא לא נותן לכם לעשות את בדיקות (זה מה שאני תמיד עשיתי בחודשים של הפסקה ) איזה בדיקות עוד חסרות לכם? אני מקווה מאד שאת לא כועסת על מה שכתבתי לך
  • היי מתוקות, אני ממש לא כועסת.
    הוא אמר לי להגיע אליו בסוף חודש ואז הוא ייבדוק מה בעיה, כנראה נעשה צילום רחם, הוא דיבר איתי בטלפון ולא פרט יותר מידי, הבעיה שהתורים אליו ארוכים והייתי צריכה לקבוע תור דרך המזכירות מה שמאריך את הזמן עד שנקבל הפניה לבדיקות, יכול להיות שהוא כן ייתן לי טיפול תוך כדי הבדיקות אבל לפי השיחה שלי איתו הבנתי שלא..
    מרגו, החלטתי להתעקש על הזרעה בפעם הבעיה, מבחינתי לעבור להפריה גם, ואני מתכוונת להתעקש.
    ליטלי, עשינו בדיקות לפני אבל הוא אמר שהבעיה רק אצלי שאני לא מבייצת ובגלל זה הוא אמר שלא צריך הזרעה, אני דיי סומכת עליו שהוא יודע מה הוא עושה, עובדה שהחודש היו לי 3 זקיקים של 21 ונראה לי שגם בגלל זה הוא אמר שהוא רוצה לבדוק שוב כי הוא חשב שהסיכוי מאוד טוב..
    לילו, עשיתי 2 הזרעות אצל רופא אחר עם איקקלמין, אצל הרופא החדש לקחתי פעמים פיורגון 75 בלי הזרעה..

לגבי התחרות - הבחורה פאקינג לא התחתנה וכבר עושה בדיקות של קרישיות בדם, בדיקות גנטיות ומדברת על זה שהיא רוצה להילקט בלילה של החתונה. היא תמימה ואני יודעת שזה בא ממקום כזה אבל זה מטריף אותי, בכל פעם שאנחנו שם אני רואה את המבטים ושבר לי כבר שמרחמים עליי! בעלי לא רוצה לספר לאמא שלו בגלל שהיא בטוח תתחיל לשאול ולהיות מוטרדת מזה אז אני צריכה לשבת בשקט ולסבול את ההערות המפגרות והחסרות טקט שלהם.
  • אל תאמיני לכל מה שמספרים לך , אף רופא לא נותן לעשות בדיקות קרישיות לפני הריון (את בדיקת קרישיות עושים במקרה שלא עלינו של הפלות חוזרות ) ,גנטיות היא יכולה לעשות אבל קרישיות עושים במעבדה מיוחדת (אני עשיתי - מעבדת סירכוז) זאת מעבדה מיוחדת שלשם צריך להזמין תור בנפרד עם הפניה של רופא עם היסטוריה רפואית. וחבל שאת לא משתפת את חמותך (גם בהתחלה הסתרתי- אבל הבנתי ככה לפחות אצלי קל יותר להתמודד. בכל זאת הצלחה ובשורות טובות.

/]
  • לגבי חמתי בעלי מתעקש..
    לגבי גיסתי, לאמא שלה יש הסטוריה והבחורה קצת מקומבנת.... ואני יודעת בוודאות שהיא עשתה את הבדיקה בבית חולים..

• שלום לך, אני מודה לך על התגובה שלך, ורציתי לשתף אותך כי ראיתי שהנושא מאד מסעיר אותך. אני נשואה לא מעט זמן וילדים -אין! ומאז שהתחתנתי בלי עין רעה אני כבר לא עומדת בקצב, אחותי התחתנה גיסתי וגיסי הצעירים התחתנו כמובן בלי לכלול בני דודים צעירים ממני שחלקם עם ילדים ,חלקם בהריון וכו', ואם אני חושבת על זה אני משתגעת לגמרי, כי דווקא כשאני תקועה לאח שקטן מבעלי כבר יש שלושה ילדים חמסה!!! בקיצור עדיף להתמקד בהווה כמה שאפשר ,לעשות השתדלות לא לתלות מידי הרבה ציפיות בזריקות וכדו' אבל אני מאד מאד מקווה בשבילך שתתבשרי בשורות טובות!!! ואל תשימי על אף אחד , גם לא על הגיסה הקריזיונרית והנחמדה שלך...
    תצליחי!!!

אפי
  • זאת לא בושה לעבור טיפולי פיריון
  • אני מחזקת את הנאמר
    להיות בתחרות וירטואלית עם נשים מהמשפחה
    ממש לא יכול לקדם אותך למטרה
    להפך זה מוסיף לחץ

בהצלחה!!!!!!
  • חסרת סבלנות יקרה ....

אני כלכך מבינה אותך!!!! גם גיסתי מתחתנת החודש והם גם כבר בטח יתחילו ישר לנסות שניהם לא צעירים...

זה באופן אוטומטי מקשה עלינו וקשה להתעלם מזה

אבל מאוד חשוב לנסות להשתדל. זה לא עוזר לנו להתקדם למטרה.

נשיקות ו בינתיים. . .

ליטלילי

• אושר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה