היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות , בוקר אור .. אז קמתי מוקדם חיפשתי איך אני ילך לקופת חולים הבוקר אז בסוף גיסי לא יכל לתת לי את האוטו הוא גר לידנו אז בסוף בעלי אחרי חפירה מצידי נתן לי את האוטו שלו ונסעתי אז עשיתי בדיקת דם .. רק שכחתי מתי יהיו תוצאות???? זה במאוחדת [
22 תגובות
עמוד 1
בהצלחה
בהצלחה
יכול להיות שבגלל הקור מתפוצצים לך כלי הדם באף ולכן הדימום. אם זה בקטנה אז זה יעבור, אם זה מציק או מסיבי גשי לאחות בקופ"ח.
ובהצלחה עם הבדיקות
תעדכני!!! נראה לי שאני מתרגשת יותר ממך
במאוחדת מפרסמים בצהריים . אני מקבלת SMS ובודקת ואינטרנט ב99 אחוז מהמקרים . דם יכל להיות גם מלחץ דם , גם מיובש באף . עדיף לבדוק . http://www.holdthatpic.com/
המון המון בהצלחה
שהייתי בקופת חולים לא יכולתי לבדוק את האף בגלל בעלי חיכה לי בבית ללכת להעבודה חח אוףף!!
חחח כן לאיודעת לא רוצה לשמוח סתם .. עכשיו קמתי מהשינה לא בא לי כלום לעשות ;) נקווה לטוב בצהריים אני יתקשר לרופאה
בהמשך נעדכןןן [
נו נו נו נווו כבר 14:27
אוף המרפאה סגורה כאןןןן עד 12 עבדו ... מההההה אני יעשה רק מחר ... אין לי תוצאות באיטנרנט אין לי סיסמא וכאלה [
דייייי, את לא יכולה להוציא במרפאה מהמסופון? אין לכם כמו כספומט כזה שמעבירים כרטיס ויוצאות תוצאות? לא עובדים אצלכם מ-16:00 עד 19:00???
בטח שיש את זה גם במאוחדת . בסניף הראשי בכל עיר ובכל הסניפים הגדלים . מה עוד שמזכרות גם עובדת אחרי צהריים אין בעיה להפיק סייסמא במקום . http://www.holdthatpic.com/
רק בימי א וה עד 7 אני ינסה להתקשר לארצי לשאול אם אפשר לברר היום .. [
התקשרתי .. אמרו לי שרק במרפאה שלי .. וסיסמא ושם משתמש רק במקום .. ואין לי איך להגיע לאזור אחר של קופת חולים אין לי תאוטו!!!! טוב רק מחר בבוקר נדע.. חח [
אבל באזור שלי פתוח רק עד 12 היום וקופה אחרת לא מוכנה להגיד לי .. בטלפון [
טוב נו... אז מחר חחחחח נראה שאת רגועה חבל"ז, אנחנו יותר לחוצות ממך
חחחחחח כי לא בא לי לשמוח ואז להתאכזב ............................... [
מחזיקה לך אצבעותתתתתתתתתתת אני זוכרת על איזה קוצים אני הייתי
ודרך אגב קראתי באיזשהו מקום שיש נשים שבהריון יש להן דימום מהאף.....
סוף סוף עשית בדיקה!!!!????!!!! יאאלההההב מחזיקות לך אצבעות!!!!!!!