שחלות פולוציסטיות... מה עושים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני פולוציסטית ונשואה 3 וחצי שנים בתחילת נישואי לקחתי גלולות למניעה וכעבור כמה חודשים הפסקתי וניסיתי להיכנס להריון מאז עד עכשיו. אבל אח"כ יכולתי רק לחלום על מחזור שיגיע טבעי, אני ממש מיואשת מהנושא, אני לוקחת פרימלוטנור להביא מחזור היו תקופות שחיכיתי 3 חודשים ולא הגיע מחזור, מה עושים? יש סיכוי שהמחזור יבוא לבד?האם הפרימלוטנור פוגע במשהו? מה האפקט ש מחזור שצריכים לייבא אות? אני לוקחת כרגע איקקלומין - שאלה גם בנושא זה: עדיף לקחת 2 ביום למשך 5 ימים או 1 ביום למשך 5 ימים? מי שעונה לי על כל השאלות- מלכה!!!!!

אפי

אפי
6 תגובות
עמוד 1
  • אני אשתדל לעזור לך :)
    לפי מה שאני במבינה נכנת להריון פעם אחת, נכון?
    גם אני פוליציסטית וגם אני יכולה לקבל כל 50-60 יום. לגבי פרימלוטנור אין לימושג..
    לפי מה שאני מבינה האפקט הוא ביוץ כי כרגע את לא מצליחה לבייץ לבד..
    בנוגע לאיקקלממין- אם את פוליציסטית נראה לי שעדיף 2 למשך 5 ימים ולא 1, ככה התגובה של הגוף הרבה יותר טובה, יש מקרים שגם האיקקלמין לא עוזר ואז עוברים לטיפול חזק יותר עם זריקות (מה שקורה אצלי)

בהצלחה!

• כפי שפירטתי בהודעות הקודמות אכן נכנסתי פעמיים להריון (חוץ מעוד 5 פעמים שלא) עם סיום כושל: הריון חוץ רחמי ובנוסף הפלה משום שהעובר לא התפתח טוב לפני כשנה במהלך טיפולי פוריות אי וי אף מאז אני מעדיפה פחות התערבות פנימית של הזרעות או זריקות לכן אני מנסה עם איקקלומין ומנסה להבין מה קורה איתי...

אפי
  • אני יודעת שיש תוספי תזונה שיכולים לעזור במקרה של שחלות פוליציסטיות, אולי שווה לך לנסות? יש פה אתר שאת יכולה להכניס שאלה ומקבלת תשובה מנתרופתים, אולי יהיה להם מה להציע לך. יש לי שאלה

הללוש ודינוש היפים שלי

• הייי
    לא כלכך מבינה בנושא של שחלות פוליציסטיות...

אך מאחלת לך המון בהצלחה

אגב,
    עשית בדיקות לבדוק למה הטיפולים הסתיימו בהריונות כושלים?

ליטלילי

• הייי
    לא כלכך מבינה בנושא של שחלות פוליציסטיות...

אך מאחלת לך המון בהצלחה

אגב,
    עשית בדיקות לבדוק למה הטיפולים הסתיימו בהריונות כושלים?

ליטלילי

• היי
    גם אני עם שחלות פוליציסטיות והרופא המטפל שלי תמיד אמר
    שהטיפול בהן זה או גלולות או טיפולי פוריות
    בהצלחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה