שאלה לגבי קופות החולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    יש לי שאלה והתלבטות...
    אני מבוטחת בקופ"ח אחת ובעלי באחרת.
    מכיוון שעברה מעל שנה בה אנו מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה הרופא נשים שלי התחיל בבירורי בעיות פוריות.
    השאלה שלי היא אם כדאי לבעלי לעבור לקופה שלי? (אני לא יכולה לעבור לשלו מכיוון שאני נחשבת חולה כרונית ולא בא לי להתחיל במלחמות עם קופת חולים חדשה).
    מה קורה הלאה??? כי כרגע הוא צריך לעבור בדיקת זרע ורק זה טרטור (במקום לקבל הפניה מהרופא נשים שלי הוא צריך ללכת לרופא נשים או לאורולוג של הקופה שלו ולבקש ממנו הפניה).
    אם הטרטור הוא רק בבדיקה הזו אז לא נורא השאלה היא מה קורה הלאה?
    אודה לתשובתכן ומאחלת לכולכן בע"ה הריון בריא ופורה...ואגב לא יודעת אם זה מעודד אבל אתמול שנשברתי אמרו לי שחודש אדר ויש לנו 60 ימים להיות בשמחה... (אני חילונית גמורה אבל מהייאוש אני כבר מתחילה להאמין להכל)...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי שירן
    אין צורך לעבור קופת חולים וזה בכלל לא טרטור גם אני ובעלי בקופות שונות,הוא מבצע דרך הקופה שלו את הבדיקות זרע ובדיקות נוספות ואני בשלי,זה לא מקשה על הטיפול.

בהצלחה ובשורות טובות
  • היי שירן,
    גם אני ובעלי בקופות שונות.
    אני בכללית והוא במכבי.
    זה לא מקשה על הטיפול....

חוץ מהבדיקות הראשוניות צריך לעדות בנפרד

בהצלחה

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה