מתי זה יעבור..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! אני בשבוע 8 + 1 וכבר כמעט שבוע וחצי שאני פשוט לא מסוגלת לחשוב על אוכל. כל דבר שאני רק חושבת עליו עושה לי בחילה, ומה שיותר גרוע הוא שאני גם עובדת כמלצרית ואני פשוט לא מסוגלת להריח את המנות שיוצאות, על חלקן אני אפילו לא מסוגלת להסתכל.. ("רק שלא תצא מנה מוקרמת.. עם שמנת ופיכסוש.." )
    עד לפני שבועיים אכלתי כל דבר שרק זז לידי - ופתאום, בבת אחת זה התהפך..
    מתי זה עובר..? מתי אני אחזור לאכול כמו בן אדם רגיל? ולא רק גלידת לימון? או לחם עם שוקולד...?
10 תגובות
עמוד 1
  • לקראת השליש השני של ההריון
  • יכול להיות ש'תהני' עד חודש שלישי, ויכול להיות ש'תהני' עד חודש חמישי... כמוני...
    כל אחת ומזלה
    אולי תנסי להיות מארחת במקום מלצרית, רק לחודשים הקרובים
  • אני באמצע של חודש רביעי ועדין עם בחילות ומקיאה כל יום ומתקשה להריח כל מיני ריחות שלפני ההיריון לא הייתה בעיה איתם,כל אישה לוקחת את זה אחרת.. בדרכ זה אמור לעבור בשליש השני! עד אז תמצצי לימון או תסחטי את זה למים קרים זה עוזר,בהצלחההה
  • תודה רבה על הטיפים!!
  • התחושות הקיצוניות האלה של ריחות וטעמים הן בעיקר בשליש הראשון. אח"כ זה קצת מתאזן והבחילות נעלמות אבל יש מאכלים וריחות שמפריעים כל ההיריון..עד הלידה..
    (מה שמצחיק שניה אחרי הלידה הכל עובר..)
  • אני מתארת לעצמי איך את מגישה את האוכל חחח לא כיף בכלל.
    הבנות כתבו הכל, עוד קצת, זה שווה את זה
    שיעבור בינתיים בקלות!

• תרגישי טובבבבב
    הריון קל ובריא !!!!
    [

• תודה לכולן!!
  • אוי! לא כיף!! אני סבלתי מבחילות עד חודש שישי אבל בעיקרון אצל רובן זה עובר עד רביעי.
    מחודש חמישי התחלתי לקחת כדור בשם... שכחתי ( כמו רוב הדברים לאחרונה )
  • אצל כל אחת זה שונה,
    אצלי זה נמשך עד הלידה....
    אבל שווה הכל!
    תרגישי טוב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה