היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי הבאה בתור? לבנדר? מי בכלל בשבוע שלי? אין לנו פה שישיות ומעלה? אין לי חברה לשבועות???
21 תגובות
עמוד 1
אני בחודש 7 סוף שבוע 30... שמתי לב שיש הפרש של חודשיים בין נועה שלי לתהל שלך ויהיה את אותו ההפרש בע"ה עם הבאים בתור :)
כן, כבר אמרתי לך פעם שהן כמעט באותו הגיל
אני הבאה בתור??
לא נראה לי
אני שבוע 27- תחילת מאי בע"ה תינוק ראשון וכבר מממממממש מתרגשת
הווו... הנה מישהי שלפחות קרובה, 20+ זה כבר טוב אני בתחילת יוני סוף מאי. איזה כיף!
ב"ה אני קרובה אלייך איפה שהוא חח שבוע 22 עם בת ראשוננהה.. אז את לא לבד פחות או יותר
האמת שאין לי מושג מה מתחבא שם בפנים אני מאלה שלא בודקות :)
אני גם פה...עוקבת כל יום אחרי המתרחש... אני נמצאת בשבוע 32+. צריכה ללדת בסוף מרץ...
גם אני פה - שבוע 27+1
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
may123 את בדיוק כמוני. אני גם בשבוע 32 והצפי לסוף מרץ.
די!!!! לבנדר, מתי התאריך שלך? נראה לי שאנחנו באותו היום!!! התאריך שלי הוא ב-26/03 ואח שלי מתחתן ב-18 כך שאין מצב ללידה מוקדמת הפעם בשום פנים ואופן, רק אחרי שיגמרו כל החגיגות סביב החתונה והשבע ברכות. אני עדיין מחפשת נואשות בגד שיצליח להחמיא לי בחתונה גם בשבוע 39. מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
יא אללה שירוש כל פעם שאני קוראת שוב על ההריון שלך אני מתרגשת! נראה לי זה לא יעבור לי עד הלידה שלך חח..
אוהבת מלאן תלאפים
אני מוכנה להיות הבאה בתור
]
גם אני פה שבוע 38
גם אני !! שבוע 34 :) המשוער אמצע מרץ! מתרגשת הריון ראשון
אז.. סליחה שנדחפתי.. הבאה בתור: rinat24, אח"כ -salmam, אח"כ- loli13 ורק אח"כ שלושתנו צמודות: mirifu, may123, ואני.. לפי התאריכים בכל אופן.. **מירי, המשוער שלי: 27/3, אני בשבוע 32.5, ההיריון שלך ותיק משלי ביום 1.. מזל טוב לחתונה של אחיך, איפה הוא מתחתן? מקווה בשבילך שלא רחוק מידיי.. מתיי ילדת את השלושה הקודמים? האם משכת עד המשוער או לפני/אחרי?
אחי מתחתן בירושלים, כך שזה באמת לא מאוד רחוק. את כולם ילדתי אחרי התאריך אבל הבעיה שלי היא שעכשיו התאריך שלי הוא תאריך לפי אולטרא סאונד. בשליש הראשון עשיתי שני א"ס ובשניהם ראו שהעובר קטן בשבועיים ולכן הרופאה דחתה לי את התאריך אבל בתקופה האחרונה העובר שלי טיפה יותר גדול מהשבוע שהיא קבעה לי אז אני מתחילה לחשוב שאולי התאריך המקורי הוא הנכון למרות שהרופאה מתעקשת שלא.... אני באמת רוצה להיות לפני לידה בחתונה ולא ממש בא להיות אחרי מיד, זה יותר קשה. יש לי שמלות מתוקות של שושבינות לילדות ואני צריכה רק סרטים לשיער אבל אני לא מוצאת בשום פנים ואופן בגד לעצמי!!!!!!!!!!!!!!! וגם ככה אני אראה כמו אבטיח מתנדנד שהולך להתפוצץ, כך שאולי בגד יפה קצת יגרום לי להרגיש יפה........
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
אה, ודרך אגב, יש לי ארבעה קודמים ולא שלושה כמו שכתבת....
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
לבנדר- אז אנחנו בדיוק אותו תאריך!!! גם אני ב- 27.3...אלא אם כן תחליט להקדים... הריון ראשון ילדתי בשבוע 38, הריון שני בשבוע 35 ונראה מה הפעם...
מירי, סליחה.. ארבעה והנוסף בדרך, לא יודעת למה רשמתי שלושה