לא קל בכלל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מספיק התפרים
    עכשיו התחיל לשרוף לי בפיפי..מה שלא היה לי.
    עדיין לא הייתה לי יציאה מאז הלידה...כנראה מהפחד
    ועכשיו מרגיש לי כמו תינוק בלי לשם לב יש לי פיפי בתחתונים ואני אפילו לא מרגישה את זה...
    שלא אדבר על החזה שכואב בטרוף ואני לא מצליחה לשאוב.....כמה זמן צריך להיות עם המשאבה על הפיטמה עד שייצא משהו? כי הוא כבר נפוח מאוד וכואב!!!
    לא כיף לי להתלונן כל הזמן...לא מתפקדת כאמא ;(

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • תשתי הרבה זה ידלל את הפיפי ופחות ישרוף לך,
    3-4 ימים אחרי לידה הבנתי שזה נורמלי בלי יציאה,
    לי עזר לשכנע את עצמי שזה לא קשור לתפרים שזה רחוק ולא לפחד...
    וכמובן הרבה שטיפות לתפרים
  • דבר ראשון מזל טוב!
    עשו לך אפידורל? אם כן השורף יכול להיות מהקטטר.
    לי שרף איזה שבוע אחרי הלידה ואז עבר.
    עזר לי לשטוף כל פעם שהלכתי לשירותים קודם שטפתי ואז עשיתי תוך כדי וזה ממש הקל.
    יציאות גם לי לקח כמה ימים.
    תשתי מיץ שזיפים ותאכלי שזיפים מיובשים לי זה עזר. גם סלק עוזר..
    ובכל מקרה הכמה יציאות הראשונות הם סיוט, אבל חייבים למסות אחרת זה עוד יותר קשה..
    אם לא עוזר יש כל מיני מרככי צואהשאפשר לקנות..אבל עדיף לנסות טבעי קודם.
    אם ההנקה הולכת בסדר אל תתעקשי לשאוב על ההתחלה, חכי עם זה קצת..
    אם גם ההנקה לא הולכת תפני כמה שיותר מהר לייעוץ , אל תוותרי!

הימים הראשונים ממש קשים אבל זה נהיה יותר קל (לפחות מהבחינה הפיזית) מאוד מהר!
    בהצלחה!!!

• הרבה שטיפות, הרבה לשתות, נר גליצרין ליציאות. איזה משאבה את משתמשת? אוטוטו זה עובר, תהיי חזקה. תרגישי טוב
  • משאבה של ספקטרה אוטומטית.
    הוא לא מצליח לתפוס לי את הפיטמה היא שקועה אז אמרו לי לשם פיטמת סיליקון וגם לשאוב.
    אז שאבתי צד אחד ימא בקושי 2 סיסי. בשני לא יצא כלום.
    הציצי שלי קטן ומעולם לא היה גדול וכבד כזה.

ועד שאני מלבישה את הםטמה סילקון הוא צורח מממש אז ישר מטרנה...
    חשבתי שזה שטויות להניק ..

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • זה ממש לא שטויות, אבל אם חשוב לך תזמיני יועצת הנקה הביתה..
    הבנתי שזה יכול ממש לעזור..
    בנתיים תנסי לראות את מה שענת המליצה,זה אחלה-
    http://www.youtube.com/watch?v=808O5VCTse8&list=PLhl_j-EF8z8Lp3NHWRRjDR2ki6A20UwmT

יש לזה 8 פרקים..
    בהצלחה!!
  • מותק תרגישי טוב זה סיוט אבל עובר
    הרבה משכחי כאבים
    תשתי תנוחי לא להתאמץ בשירותים
    ואומרים שטיפות אני יודעת לי לא הרבה עזר
    זה צריך להתרפא אין מה לעשות

• את חייבת לשטוף למטה הרבה זה עוזר מאוד
    לכאבים בתפרים ממליצה לך על משחה להקלה בתפרים בשם עזריקאן
    ג׳ל בסופר פארם תוכלי לקנות לי זה עזר מאוד
    לגבי היציאות אני לא נכנסתי לשירותים 8 ימים אחרי הלידה
    קנונלי מהסופר פארם תמיסה בשם נורמלקס שתיתי אותה ותוך כמה שעות
    זה עזר לי פלאים!! גם לי היה פחד נוראי אבל התמיסה ממש עזרה לי
    לגבי השאיבה גם לי יש את המשאבה של ספקטרה היא מעולה אל תיתייאשי אני יודעת זה קשה וזה כואב לאט לאט יצא לך חלב
    צריך המון סבלנות בשאיבה אבל החזה שלך כמו
    שאת מתארת גדול ונפוח כנראה מהחלב תנסי לתת לו לינוק
    שלא יהיה לך גודש אם את מתקשה בהנקה תזמיני אליך יועצת הנקה
    לי היא עזרה מאוד!
  • טוב יש לי רגע פנוי ,
    אנסה לכתוב תשובה כמה שיותר מפורטת , לפני שאת מעלה חום ודלקת , כנסי למקלחת חמה עם מים חמים על הגב , תעשי עיסוי לחזה ,אחרי עיסויים תעשי מבית השחי לכיוון הפיטמה כשאת אוחזת עם היד שלך תנועות של סחיטה לכיון הפיטמה תנסי להוציא בצורה ידנית את החלב , החלב הוא לא בפיטמה הוא בהילה שמסביב , בפיטמה זה רק הפתחים . אחרי שתוציאי קצת לכי למשאבה ,תשבי ברוגע תעשי שוב עיסוי לשד , וגם גירוי לפיטמה כדי שתזדקר ואז תתחילי לשאוב כשנעים לך חמים לך ונוח לך .והכי חשוב!!!!!!!!!! עכשיו את מזמינה יועצת הנקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפשר להתגבר על המון דברים ולהנות מהנקה
    לכי לבית מרקחת וקחי משהו שמרכך את היציאות לפני שיהיה לך יותר גרוע ,ככה לא תצטרכי ללחוץ ובטח לא לפחד לעשות יציאה
    לגבי פיפי שורף ובריחת שתן , אז כנראה ששני הדברים נובעים מזיהום בשטן שמאוד שכיח גם בהריון וגם לאחר הלידה , גם מהקטטר וגם מההורמונים של ההריון שעדיין לא ירדו וזה מעודד דלקות שתן וגם לידה זה תהליך לא סטרילי והרבה ידיים עברו שם ויחד איתם חיידקים
  • תרגישי טוב
  • בנוסף למה שבנות כבר כתבו לך....
    יציאה ראשונה - הרבה עבודה פסיכולוגית עם עצמך. הצלחתי לשכנע את עצמי אחרי 3 ימים... אם לא הולך - בטיפת חלב האחות המליצה על שמן פרפין. אם מצב הטחורים לא מזהיר זה בטח יותר נעים דרך הפה ולא עם נרות...
    כאבי תפרים - חוץ מהמון שטיפות, את יכולה להכין לעצמך פדים קפואים כמן בבית חולים. תרטיבי מעט את הפדים שיש לך בבית וסדרי אותם על תבנית במקפיא. אותי זה פשוט הציל בימים הראשונים בבית.
    תרגישי טוב מותק. זה אכן לא קל, במיוחד בימים הראשונים
  • שמן פרפין הציל אותי בשבוע שאחרי הלידה
    מה שטוב בו, שהוא עוטף את הצואה ויוצא איתה
    לא נספג בגוף ולא יוצר תלות מעיים.
    את לוקחת 3 כפיות בוקר צהריים וערב ובין הארוחות
    והוא מחליק את היציאה, הוא מעולה אבל כמובן לא לאורך זמן.

תפריט כמו נגד עצירות עם מים ירקות וסיבים מאד חשוב
    מערכת העיכול די כועסת על הגוף כתוצאה מהטראומה של הלידה
    לוקח זמן עד שהכל חוזר לקדמותו שם

ופרקטו מגבונים ומשחה אם הטחורים מציקים.

תרגישי טוף

• בדיוק הייתי במצב שלך. זה עובר אין הרבה מה לעשות תשטפי אחרי כל כניסה לשירותים עם מים חמימים זה מה שאמרו לי ויחסית עזר וזה לשמור על היגיינה. גם אני פחדתי מיציאות נראה לי לקח לי 5 יום אולי 6 מהפחד. רציתי לשים נר אבל כבר יצא לבד ואחרי זה הסתדר. שבוע שבועיים הייתי עושה בפחד.
    גם חזה כאב לי מאוד והתנפח הרגשתי שעשיתי סיליקון. עם הימים יתחיל יותר חלב. אומרים לשאוב כל 3 שעות. זה עזר לי אחרי ששאבתי. בהתחלה יצא לי טיפה ממש שבקושי רואים אחרי חצי שעה. ואז כבר הגיע עם הימים ל 30ml
    פשוט תשאבי כצה שאת יכולה יותר פעמים ויותר זמן על כל חזה.
    אני גם מתלוננת כל היום וגם בכיתי פעם. אין ברירה. תכף נתרגל. לי בכלל אין עזרה חוץ מבעלי בערבים. סוף סוף מצליחה להתקלח ולאכול. אם זה יעזור עם הזמן מתרגלים וקמים פחות בלילה. הנה היום עברתי לקום כל 4 שעות במקום 3.
    את חזקה כולן עוברות את זה גם אנחנו נעבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה