אז חזרתי משקיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    חזרתי משקיפות ב״ה הכל בסדר ,
    שאלה - מתי הבחינו אצלכן את מין העובר ?
    הרופא אמר שהאברים עוד לא הבשילו לכן אומרים תמיד שבהתחלה זה בת ...
    מה אתן אומרות ? מתי אצלכן זיהו ?
7 תגובות
עמוד 1
  • בשקיפות ההערכה היא תמיד 50/50
    בסקירה הראשונה בד"כ מזהים 90%.
    אצלי עם שניהם בסקירה כבר ראו את המין

• כשאנחנו היינו בסקירה מוקדמת ראו בבירור שזו בת קטנה וחמודה! בדיקה מרגשת שווה הכללל,בהצלחה
  • בהריון הראשון אמרו לנו כבר בשקיפות שזאת בת 80% ובאמת זאת בת
  • אצלינו בשקיפות עדיין לא ראו אז חיכינו בסבלנות לסקירה וגילינו שיש לנו בת קטנה
  • בשקיפות לא ניתן לראות בוודאות
    יש לי חברה שאצלה כבר בבדיקת דופק יכולים להגיד לה אם זה בן חחח סתם ,כל פעם צחקתי כי לילדים שלה יש בולבולים ענקיים .לי פעמיים בשקיפות אמרו בן ויצא בן
  • בהיריון הראשון לא ראו כלום בשקיפות ורק בסקירה הראשונה נאמר לנו שזאת בת,
    בהיריון הנוכחי, בשקיפות כבר הרופא אמר בוודאות שזאת בת, למרות שאמרתי לבעלי שאני לוקחת את זה בערבון מוגבל כי ידוע לי שבשקיפות זה לא וודאי, ובכל זאת בסקירה הוא אישר שזאת בת
  • בסקירה אמרו בוודאות ואז אח"כ עוד אימתנו פעמיים.
    לגיסה של גיסתי אמרו בשבוע 16 שיש לה בן ועכשיו בשבוע 22 הרופא התבייש וטען שאין מצב שאמר לה בן כי זה בפרוש בת!!!!
    וזאתי פטפטנית הכי גדולה שיש כל העולם ואשתו יודעים שהם מצפים לבן....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה