היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי אמורה לקבל אבל לא קיבלתי. היו לי הפרשות דמיות בקטנה כמו בכל חודש לפני מחזור ואני מרגישה שזה אוטוטטו מגיע אבל זה לא... כל הסימנים נעלמו אפילי כאב בשדיים כבר אין... בעצם לא מרגישה כלוווום כעת, כאילו אני אחרי מחזור... יש לי מבחן בעוד שבוע ואני לומדת קשה אין לי זמן אפילו לקנות בדיקה וזה משגע אותי .... להזכריכם עשיתי בדיקת בטא מאוד מוקדם ( ביום חמישי שעבר) ויצאה שלילית. אז כל הסימנים הם שאני לא בהריון חוץ מזה שהמחזור לא מגיע... מה דעתכן בדיקה או לחכות למחר????
5 תגובות
עמוד 1
יקירה זה נשמע שאת ממש לחוצה ומבולבלת למען הסר הספק תעשי בדיקה אני בטוחה שתהי הרבה יותר רגועה(גם עם התשובה תהיה שלילית חס וחלילה)
המון בהצלחה
מציעה לך גם לעשות בדיקה, זה ישחרר לך את הגוף ואת הנפש. ככה תהיי הרבה יותר רגועה.
תעדכני
תעשי שוב בדיקה, יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר. יש לי חברה שעשתה הזרעה ועשתה בדיקת הריון בזמן שהיתה אמורה לעשות והיא יצאה שלילית ולאחר שהמחזור לא הגיע היא עשתה שוב בדיקה שיצאה חיובית - מסתבר שהיה לה ביוץ מאוחר. אם המחזור עדיין לא הגיע תעשי בדיקה ביתית (או בדיקת דם שהכי מדוייקת).
בהצלחה!!
אני ממליצה לך כבר לעשות ישירות בדיקת דם כי הבדיקות הביתיות לפעמים לא קולטות היריון בהתחלה,מחזיקה לך אצבעות!!!!;)
בהצלחה!!! לא צריך להרגיש הריון, בשביל שיהיה לפעמים אין תופעות התחלתיות