היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי ווסת אחרונה 10.1 תאריך הביוץ המשוער היה 26.1 מאז אין לי שום תחושות משונות המעידות על הריון, בהריון הראשון היו לי כתמי השרשה. לא התאפקתי ועשיתי בדיקה 9 ימים אחרי ביוץ ו6 ימים לפני מועד הווסת , שיצאה שלילת.. כאשר בהריון הראשון בשלב זה כבר הייתה חיובית.. יש עוד סיכוי להריון?? לפי מה שקראתי הייתה כבר צריכה להיות השרשה אם היה הריון ,ככה שהבדיקה יכלה להיות חיובית..באסה כבר לא מאמינה שתהייה החודש תוצאה חיובית.. קרה למישהי מצב שהיא לא הרגישה שום דבר מוזר בגוף למעט כאבים קטנים בבטן ושהיא ידעה את מועד הביוץ כך שבדיקה שלילית היא לא בגלל ביוץ מאוחר.. ושהבדיקה בסוף הייתה לה חיובית??? יכול להיות שעשיתי את הבדיקה מוקדם מידי??
7 תגובות
עמוד 1
היייי אנו באותה סירה כנראה שהכל עדיין אפשרי :) כמויות הבטא הנמוכות לא מזוהות בבדיקות בית באופן אמין. זה גם תלוי בבדיקה עצמה. תהיי אופטימית מותק מחזיקה לך שזה כן חיובי
בטח שהכל עדיין אפשרי. כל עוד לא קיבלת מחזור אסור להספיד שום דבר. אני מאמינה שההרגשה והתחושות מהריון להריון משתנות והפעם לא חייבת להיות השתשרשות בכתמי דם.
גם אני כמעט כמוכן, קיבלתי ב-16/1 ומנסה להכנס להריון שני.
מחזיקה לכולכן אצבעות
היום 6.2 הייה לי בבוקר כתם דם ואחכ הכל נעלם המחזור שלי אמור להגיע רק 10.2 עברו בערך 10 ימים מאז הביוץ ... אבל יש לי כאבים בשדיים ואני מרגישה כאילו אני צריכה לקבל ווסת.. מוכר למישהי??
אני לא רוצה להעלות לך את הציפיות, אבל נשמע ממש ממש כמו התחלה של הריון.
מבחינתי, הסימן היחיד שיבשר לי שאני אכן בהריון זה כאבים בחזה. אם אין לי כאבים, אז אני יודעת שהמחזור צריך להגיע.
הלוואי שזה אכן הריון!!
אני מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שזה אכן היריון! הלוואיייייי!תעדכני;)
אפשר לשאול כמה זמן אתם מנסים? גם אנחנו מנסים ילד שני כבר חצי שנה