פאדיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי היום בדיקת דם ברזל וכן העמסת סוכר 50, דהיינו 2 דקירות- אחת לפני השתיה בשביל הברזל ואחת שעה לאחמ"כ בשיל הסוכר.
    פשוט כאב לי הדקירה!!!! התחלתי לבכות במרפאה תוך כדי שבעלי מנסה להרגיע אותי.
    כולה 2 מבחנת ואני כמעט צורחת. פדיחות.... היו שם ילדות קטנות בנות 9 שחייכו כאילו הן בלונה פארק.
    מה יהיה בלידה??????
    אני שונאת דקירות מחט ומבחינתי זו הפעם האחרונה שבדקתי דם בהריון הזה!!!!
    אני הולכת לוותר נראה לי על האפידורל רק בגלל הדקירה בגב... טוב לא רק בגלל אבל ממש גם בגלל!
5 תגובות
עמוד 1
  • את מזכירה לי את עצמי בפחד מזריקות..
    אמנם אף פעם לא בכיתי, אבל בטח הבכי הזה הגיע בגלל ההורמונים..
    אני פוחדת מכל פרוצדורה רפואית ובעיקר מזריקות ובדיקות פולשניות.
    האמת לבדיקת דם כבר התרגלתי, אבל זה שילדתי ללא אפידורל ושוב ארצה ללדת כך, זה בעיקר כי העדפתי את כאב הצירים (הכואבים מאוד..) שבא ממני, מאשר לקבל זריקה בגב או כל דבר אחר שיגרום לי לא להיות בשליטה..
  • חחחחח אני האמת לא יודעת מה אפשר לעזור אם פחד ממחטים אבל נראה לי שיכאב לך את תשכחי את הפחד חחח בלידה !!!

לידה קלההההההההההההה !!
    [

• ועכשיו עוד הגיעו התוצאות
    אני גם אנמית- טוב את זה אפשר לסדר עם כדורי ברזל
    וגם סוכר 155??? זה אומר סכרת לא???? הם יתנו לי לעשות עכשיו העמסה של 100 עם 4 זריקות ()
  • אני הכי פחדנית שיש ...תמיד היו באים להחזיק לי את היד בבידקות דם ותמיד בשכיבה...
    מאז ההריון הכל לבד..אען ברירה.
    ועכשיו אני יכולה ללהגיד שגם עברתי לידה..והזריקה של האפידורל לא כואבת בכלל. באמת לא אשקר בקטעים האלה.
    אל תפחדי שטויות...כל ההריון פחדתי מהלידה...לא אגיד שזה לא כאב לי אבל זה עבר וגם לך יעבור ולא יכאב כלום אל תדאגי!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אין יותר פחדנית ורגישה ממני לדם, מחטים וחבריהם
    כל זריקה אני מתעלפת.
    עד כדי כך שאני עושה את כולן בשכיבה מראש.
    עשיתי לתהל לפני כמה זמן ספירת דם, באצבע שלה, לא כאב לה, היא לא הרגישה
    אבל אני... אוי ואבוי. נהייתי לבנה כמו סיד, הזעתי, הסתחררתי והתעלפתי.
    העלו אותי על המיטה להרים רגליים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה