אני כבר 10 ימים-> - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלי נייד.
    נפל לי מהכיס של החולצה לרצפה, נפילה קטנה ושקטה אבל המסך נדפק.
    רק השבוע מסקרתי לתיקון ומקווה שיחזור אליי בהקדם. בינתיים אני נהנית משקט.. ממש התלהבתי מהמצב הזה שאני לא מקבלת שיחות בדרכים, באמצע קניות וכו'. מי שרוצה יודע איפה להשיג אותי (עבודה, בית, בעלי).
    אתמול בעלי הביא לי טלפון זמני. הכנסתי את ה-SIM ראיתי שכל העולם חיפש אותי (זה מדהים איך שאין לך טלפון פתאום כולם מתקשרים גם כאלה שאני בקשר איתם פעם בשנה..). כיביתי אותו, החזרתי למגרה והחלטתי שאני ממשיכה להיות בלי טלפון עד ששלי יחזור מהתיקון
4 תגובות
עמוד 1
  • אנשים תמיד מחפשים אותנו שלא צריך ..
    ושצריך אותם נעלמים !!!!!!!!!!!!!!!!11
    חחח
    הכי טוב בלי !! |
    הבעיה מי יכול היום בלי מכשירים ?........
    [

• חחחחח שלי גם התנפץ בקיץ ולקח לי איזה שבוע עד שתיקנתי.
    מצד אחד שיגע אותי לא להיות בקשר עם אנשים, לדעת מה קורה!
    מצד שני השקט הנפשי היה פשוט כיף!!! לא להיות משועבדים לניד- תענוג.
    בכל אופן מאחלת לך תיקון מהיר!
  • כמה שאני מבינה על מה את מדברת!
    פעם נתקעתי בחו"ל בלי WIFI במלון ובלי שיחות יוצאות. בהתחלה הרגשתי שאני בלי ידיים ובלי רגליים, עד שהתחלתי ליהנות.... אין על השקט הזה!
    רק שבלי תקלות וסיבות חיצוניות רובנו לא מסוגלים להתנתק וחבל..

~~ענת~~
  • גם לי זה קרה, כיף להתנתק לפעמים
    העולם מדהים בלי המדיות... אבל אנחנו כבר לא יכולים לדמיין את עצמנו בלי.
    תהני מהשקט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה