אני מתמוטטת היא לא נרדמת!!!!! הצילוו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מרדימים אותה???
    שכל אחת תגיד לי איך היא מרדימה את התינוק שלה
    אני בלי אוכל ומקלחת מתפוצץ לי הראש
    מה עושיםםםם איתה שתירדםםם

17 תגובות
עמוד 1
  • לולי, כמוני כמוך... אני גמורההההה! מלא זמן עד שהיא נרדמה.
    הנקה, מקלחת, הנקה, קקי/גרפס/החלפה, הנקה... אהההההה!
    אם עכשיו היא תתערר שוב - מוסרת אותה לאימוץ
  • תנסי אולי להניק אותה בשכיבה בחושך, תשאירי אותה קצת זמן שתשקע עמוק בשינה ואז תעבירי אותה. זה לא כדאי קבוע כי זה ייצור לה הרגלים גרועים אבל עכשיו השפיות שלך חשובה יותר. אם ממש קשה לך והיא לא נרדמת- תבקשי עזרה!! אמא/בעל/אבא/ מי שנמצא ויכול
  • אני הייתי מניקה בשכיבה והיא היתה ישנה לידי כי כשהייתי מעבירה למיטה היא היתה מתעוררת.
  • היי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • טרמפולינה עם רטט
    או קצת נדנוד בידיים בחדר חשוך ושקט עם טטרה על הפנים

• מאיזה גיל מותר לשים אותן בטרמפולינה?? לא נראה לי שכדאי בגיל שבועיים

~~ענת~~
  • מסכימה איתך, טרמפולינה מאוד לא מומלצת לתינוקות רכים מבחינה אורטופדית ובלי שום קשר זה הרגל לא טוב. חשוב מהתחלה להרגיל אותה להירדם בעריסה. בהתחלה הם זקוקים לעזרה בהרדמות וזה לא קל, להרגיע, ללטף ולהניח במיטה, עוד פעם להרגיע ולהניח, זה יכול לקחת שעתיים- שלוש, למחרת להרגיע בלי להוציא מהמיטה, דורש סובלנות והתמדה אבל תראי שמהר מאוד היא תלמד להירדם ללא עזרה. לנו לקח כמה ימים, אבל עכשיו ב 20:00 כולם במיטות. בהצלחה.
  • אני לא הייתי ממליצה לשים בטרמפולינה עכשיו, תמתיני לפחות ל 6-7 שבועות
    אני מרדימה אותה על הידיים בתנוחת חתול או נמר או איך שלא קוראים לזה עם מוצץ בפה
    או בתנוחת הנקה - הגוף צמוד אלי כשהיא שוכבת על הידים שלי והמוצץ בפה - ככה היא מרגישה כאילו היא יונקת. זה עוזר רק כאשר בה לה למצוץ בלי לאכול
    אבל לא תמיד האחרונה עוזרת.
    הראשונה היא העיקרית.

הבעיה היא כשמניחים אותם במיטה ואז הם מתעוררים.
    צריך להמתין על הידיים יחסית הרבה זמן, עד שהם נכנסים לשינה עמוקה ורק אז זה עובד.

מה שכן, קראתי וזה באמת עוזר, להבדיל להם בין יום ולילה.
    בלילה לסגור אורות מיותרים, להנמיך את רעשי הרקע (להנמיך ולא להשתיק, שקט וחושך מוחלטים גורם להם לשיעמום ואז פרצי בכי חדשים) ולא לדבר איתם כשמאכילים.
    אגב, זה נשמע נוראי אבל גיליתי שהקטנה שלי אוהבת טלוויזיה. ברור שהיא לא באמת רואה כל כך רחוק אבל האור הבהיר מהפנט אותה וזה מרגיע אותה. אני יושבת איתה על הספה כשהפנים שלה מופנות קדימה והיא מסתכלת לכיוון.
    גיליתי שהכי היא אוהבת כדורגל עם בעלי...

מאחלת לכולנו לילות שקטים
  • וואו, אני הגעתי לשיא חדש של יאוש!!!! לא יכולה יותר!!!... מותשת, עצבנית, עייפה, רעבה, דיייייייי!.... בכיתי אחר הצהריים, פשוט הנקתי ובכיתי. עכשיו גם לזה אין כוח.
    שעה וחצי ניסיתי להרדים. ידיים, ציצי, מוצץ, קפיצות על פיזיו. ברגע שמניחים מיטה מתעוררת. עכשיו בעלי החליף אותי, אני שומעת אותה בוכה, ופשוט בא לי לברוח מהבית... אין לי כוח יותר

~~ענת~~
  • תנסי להרדים אותה במיטה לידך הם צריכים את
    החום הזה עכשיו
    אני פחדתי לעשות את זה כדי שלא תתרגל אבל
    היא לא התרגלה וכשהייתה צריכה לישון במיטה שלה ישנה
    יפה מאוד
  • ענתי מאמי סבלנות
    אני מכירה את הימים הקשים האלו בהחלט לא פשוט
    לפעמים בימים כאלו לא פשוטים אני מניקה אותו בשכיבה לידי במיטה
    מצמידה אותו אלי והוא נרדם .. זה תמיד עוזר!
    שולחת לך חיבוק גדול
  • גם אני מרדימה על הידיים ורק ככה היא רגועה
    אם אני שמה אותה בעגלה זה מחזיק בדיוק לעשר דק
    אבל אם היא עליי לא אכפת לה גם לישון 24 שעות חחחח

מקווה שהיא תלמד להירדם לבד אחרת אכלתי אותה

• אני יודעת שזה קשה אבל תנסו להתמיד
    כשהאוצר נרדם לכן על הידיים, תמתינו שישן חזק ואז תעבירו למיטה. כשהם מתעוררים לא ישר לבוא להרים. אני ממתינה ומקשיבה. לפעמים אגם חוזרת לישון לבד ולפעמים היא מקטרת. אם הקיטורים סבירים אני משאירה אותה ככה. כשזה הופך לקיטורים חזקים אני ניגשת, מלטפת, אומרת מילות אהבה, נוגעת בה. לפעמים זה עוזר. אם זה לא עוזר וזה הופך לבכי אני מרימה אותה.
    בהתחלה זה יהיה קשה ותרגישו כאילו כל 5 דקות אתם חוזרות להרים. לאט לאט הם יתרגלו למיטה ולשכב פרקדן.
    שבוע שבועיים רוטינה קשה שכזו ואז הם יתרגלו לישון במיטה.

בהצלחה בנות יקרות
  • צרת רבים - חצי נחמה?!?!?!

בלילה אחרון היה ער רוב הלילה
    עשה בית ספר לי ולבן זוגי
    כבר לא יכולתי
    העייפות חיסלה אותי
    ואני עדיין חלשה מהלידה ועוד לא חזרתי לעצמי
    אני חייבת להתחיל לישון גם ביום כשהוא ישן כמו שכולם ממליצים
    העניין הוא שכשהוא ישן (כמו עכשיו)
    אז אני רוצה טלוויזיה, מחשב, לסדר דברים, לדבר בטלפון, מקלחת טובה או סתם לשים לק בלי שייהרס..........
    היועצת הנקה לימדה אותי להניק בשכיבה וזה מאוד עוזר כי ככה אני מנמנמת תוך כדי, איני נותנת לו לישון איתנו במיטה (למרות שנדמה שהוא אוהב אותה יותר מאשר את מיטתו שלו) מהפחד שנמחץ אותו או משהו כזה.... שמעתי סיפורים
    ההנקה בשכיבה עוזרת לו מאוד
    ואחר כך הוא נרדם
    העניין הוא שאני מרימה לגרעפס וגם מחתלת כדי שלא יישאר עם הקקי (בעיית אדמומיות קשה) ואז הוא שוב ער
    לאט לאט אנחנו נתרגל ואנסה את כללללל מה שכתבתן
  • מחזיר אותי ללידה של רואי הגדול שלי לא יודעת מי נגד מי עייפה לא מתפקדת ורוצה רק לישון
    הרגלים ושיטות אין הרבה נגד החיתולים על הפנים או להרדם בטרמפולינה
    אצלי מניחה בעריסה על הבטן ( אצלי ישנים רק על הבטן ) כמה נדנודים ונרדמת או בעגלה ( באמבטיה ) קצת נדנודים נרדמת ולפעמיים ישירות מהציצי נרדמת ומעבירה למיטה ואם לפעמיים מתעוררת בלילה מניקה בשכיבה והיא נשארת לרוב לישון לידי , בשבועות הראשונים ישנה רק במיטה שלנו ולאט לאט החזרנו אותה לעריסה שלה בקרוב תעבור כבר למיטה הגדולה
    המון סבלנות המון מנוחה עד כמה שאפשר ועזרה מהסובבים אותך !

אביבית
  • בחודשיים הראשונים השתמשתי המון במנשא בד.
    בשעות היום במצבי ייאוש הייתי שמה אותם במנשא ויושבת במיטה בחצי ישיבה חצי שכיבה ומנמנמת ככה איתם עלי.
    מאוד עוזר גם לשים משהוא בעריסה עם הריח שחך, תשני כמה לילות עם טטרה מתחת לחולצה ואחר כך שימי את זה לידה במיטה או בעגלה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• אביביתוששש התגעגעתי מה קורהה???
    איך את מסתדרת??

מסתבר שכולנו באותה סירה
    היא נרדמת עליי שאני בישיבה ואני מורחת את עצמי על המיטה מוצאת תנוחה שתתאים לה ונרדמת איתה
    אין היא לא אוהבת לישון בעגלה והאמבטיה שלה מרווחת איזה באסה
    היא רק בת חודש והיא עדיין מחפשת חום גוף
    כואב לי לשמוע אותה בוכה ולא לשים אותה עליי
    אבל היא לא יודעת להירדם לבד ובלילה בא לי לקלל את עצמי אני נהפכת למשוגעת אני מתחרפנת שהיא לא נרדמת ואני עם עינים כבר בריצפה מרדימה את עצמי לפנייה חחחח
    מעולפתתת

מקווה שזה יעבור לה
    אני ינסה להביא לה עריסה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה