היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי במעקב! זקיק בגודל 19 מ"מ ורירית בעובי 9! הרופא אמר לי להזריק אוביטרל ומחר בעזרת ה' הזרעה אחרונה ודי
מקווה לשמוע בשורות טובות, תודה לכן על הכל
11 תגובות
עמוד 1
איזה יופי!!! יופי אמן ומשיכו הבשורות הטובות!! שיהיה בהצלחה!
יופי , מעולה , מי עושה לך בסוף הזרעה ? אמרת שרופא שלך בחול?
הרופא שלי זה ד"ר ערן הדר המוכר לכן חחח השותף שלו למרפאה יעש לי בעזרת ה'
בהצלחה מותק
בהצלחה מאמוש!!!
ליטלילי
המון המון בהצלחה! תעדכני...
בהצלחה
כל מה שקורה זה לטובה
טוז אז אני אחרי הזרעה שניה ברוך ה'! לאחר השבחה היו 95 מיליון זרעים תקינים שמתוכם 81 מיליון פוגרסיבים משהו כזה שהיא הסבירה שהם כאילו ממש ממש טובים ברוך ה'
שהוא עשה לי את ההזרעה, הוא אמר לי את מבייצת יקירתי - אמרתי איך יכול להיות הזרקתי אתמול אוביטרל בשעה 9 בבוקר....אז הוא אמר שזה עד 36 שעות ז"א לא מחייב בדיוק 36 שעות.... ולפי ריר צוור הרחם לפניי שעה שעתיים התחיל ביוץ על פי דבריו היא גם אמר שהנתונים יפים כאילו זקיק 19 ועובמ רירית 9 וזה מצויין
אני מנסה לחשוב חיובי אבלל כמובן שהכל תלוי אך ורק בבורא עולם ולא בשום אדם או רופא! שנדע בשורות טובות ושבת שלום!! נ.ב תדליקו נר למשה רבנו, היום זה ההילולה שלו
בהצלחה יקירתי... מחזיקה לך אצבעות!! הלוואי שעוד שבועיים תבשרי לנו בשורות טובות
ליטלילי
בהצלחה יקירתי... מחזיקה לך אצבעות!! הלוואי שעוד שבועיים תבשרי לנו בשורות טובות