ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, שאלה לגבי הביוץ. עשיתי בדיקה עם המקלון ביוץ היום וייצא חיובי שאכן יש ביוץ. לפי הספח שיש באריזה (ההוראות שימוש) רשום שרק בתוך 24 או 48 שעות עדיף לקיים יחסים. אז להתחיל לקיים יחסים ממחר או שעדיף גם היום???? זה ממש מבלבל אותי ובכלל הביוץ שלי היה צריך להיות לפני 3 ימים לפי כל החישובים שלי ולפי המחשבון ביוץ שיש כאן באתר אז איך יכול להיות שרק היום ייצא חיובי? תודה לכל העונות.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני ביצעתי חודש שעבר גם בדיקת ערכת ביוץ וקיימתי יחסים באותו יום שהופיע לי חיובי..למרות שהמליצו לי לקיים יום למחרת..
    וגם לי קרה שמחשבון ביוץ הראה לי שהייתי צריכה לבייץ כמה ימים לפני ובערכה הראה לי משהו אחר .. ולצערי לא נקלטתי למרות הנסיונות..
    זה גורם לי לחשוב שאולי יתכן וערכה לא הכי אמינה..
    ממליצה לך לנסות להקשיב לגוף שלך .. זה מה מתכננת לעשות החודש
    בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי והחודש יהיה החודש שלנו !!!
  • אמן!!! תודה ובהצלחה מאמי
  • ממליצה לך להתחיל מיד כי ביוץ נמשך רק 24 שעות אבל זרע יכול "לחכות" לביצית 3 ימים בגוף.
    ובלי קשר - אם את חושבת שהביוץ שלך מתקיים בזמן מסויים, כדאי לך לקיים יחסי מין (יום כן - יום לא) כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי כדי לא לפספס.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה