איזה קשה זה לבחור שם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו די סגורים על שם אבל עדיין זה משהו לכל החיים.
    בהתחלה חשבנו להתייעץ עם רב אבל החלטנו שלא כי אם פתאום הוא יגיד משהו אחר...ונראה לי שז שטויות...ההורים שלנו לא התייעצו עם שום רב בזמנו....ואיזה מוצלחים יצאנו ;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד לא תקראו לה (לו?) לייק או XZXXZ 1234 הכל בסדר , בכל מקרה בגיל ההתבגרות הם ישנאו אותנו גם אם ניתן להן שם הכי יפה בעולם חח
  • אנחנו כן מתייעצים
    רק עם רבנים גדולים שמבינים קבלה
    לפי התאריך והיום הם מייעצים מה טוב יותר

עם תהל רציתי טוהר או טליה
    אבל תמיד היה לי בראש תהל מרווקות
    ואיך התלהבתי שהרב אמר תהל הכי מתאים לתאריך

יש לנו תמיד 2-3 שמות נבחרים
    הכי כיף שהרב עוזר בהחלטה

• לנו הייתי רשימה של ממש
    מאז שידענו את מין העובר
    אנחנו הלכנו על שמות עם 2 אותיות אהו"י ולפחות ארבע אותיות בשם
    ואנחנו אוהבים שמות רגילים- לא מיוחד מידי ולא שום דבר שידפוק את הילד
  • גם לנו היה 3 שמות וחשבנו להתיעץ עם רב ,אבל שני השמות פחות מתאימים לילד לדעתנו זה פות הוא..
    וגם אם לא מנקדים אותם קוראים אחרת ואני יודעת שאחטוף עצבים שיטעו לו בשם.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • זה כמו שחשבנו על שם אביתר לאיתי , זה שם שלי מאוד קשה לבטא לכן פסלתי אותו על הסף , איתמר כל הזמן מעוותים לו את השם ושמים דגש במקום הלא נכון ואני תמיד מתקנת , לא מתעצבנת ,פשוט מתקנת . תכלס אם יש שם שאת ממש אוהבת ורק הסביבה תתקשה לבטא אותו נכון תמיד אפשר ללמד את הסביבה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה