כאבי מחזור בבקשה תענו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום 6.2 היה לי דימום קל אני אמורה לקבל ווסת 10.2 ... יש לי קצת רגישות בשדיים וכאבים כאילו של מחזור ( למרות שבווסת אין לי בכלל כאבים לפני הווסת רק במהלכה.) מין התהפכויות בבטן יש פה מישהי שגם לה היה דימום קל לפני הווסת וכאבים ??? ובכל זאת זה היה הריון??? וחוץ מזה אם רק היום הייתה השרשה מתי אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית??
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,הכל יכול להיות,תחכי ליום האיחור במחזור ותעשי בדיקה ביתית,בעקרון מה שייקבע זה המחזור עצמו,מקווה מאוד שהוא לא יגיע-וזו התוצאה הכי ברורה!מון בהצלחה!
    הדימום שציינת הוא הכתמה או ממש דימום?
    מחזיקה לך אצבעות!
  • לי זה קרה,וגם לחברה שלי. באמצע החודש דימום קטן ואז כתמים חומים במשך שבוע. זה היה הריון. מחזיקה לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה