חדשה כאן ומיואשת:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה היה לי את החלום של חיי, שמרתי על עצמי כל כך. פתאום למושג חיים שלי היה משמעות ענקית אחרת לגמרי.. כל בוקר קמתי והלכתי לישון עם ללטף את הבטן ופתאום יום אחד ב25.1.3 בשבוע 14 ויומיים הכל נגמר.

לא רציתי הריון חדש, רציתי לקחת את הזמן שלי להתאבל והשתמשתי באמצעי מניעה, ב7 לחודש קבלתי מחזור קבוע. פעם אחרונה היה לי ב7.12 ואז היה לי שוב ב22.12 והלכתי לרופא נשים שאמר לי שאין הריון וגם אם היה כנראה לא שרד(אחרי בדיקת אולטרסאונד) ונתן לי בדיקות הורמונליות ובדיקת דם להריון בכל אופן. הבדיקות יצאו בסדר ובדיקת ההריון יצאה שלילי.
    בגלל הבלבול של התאריכים לא ממש עקבתי ופתאום היום הבנתי שבעצם לא קבלתי מחזור(לא יודעת ממתי להחשיב אבל גם בהנחה שזה מה22.12 עדיין עבר הרבה זמן)
    רצתי לקנות ערכת הריון שמזהה לפי שבועות ויצא שלילי..

מה עובר עלי?:(
    סליחה על האורך..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,אני דווקא בעד כן לחשוב חיובי,הבדיקת היריון לפי שבועות היתה אצלי שלילית כשהייתי בשבוע חמש ורק בבדיקת דם ראו את זה,אני עדיין עושה את הבדיקה הזו לפי שבועות והיא רק בשבוע שש הראתה לי כאילו יש היריון לכן אני ממליצה לא להסתמך עליה כל כך.
    ממליצה לעשות בדיקת דם זה הכי בטוח!
    מאחלת לך המון בהצלחה ותוצאה חיובית!;)
    מחזיקה לך אצבעות!
  • תודה על העידוד, פשוט לא מוכנה לזה עדיין נפשית..

אני בדיוק בתור לרופאת נשים.. נראה מה הבדיקות דם יגידו..
  • בתור "מומחית להפלות" אני חושבת שחבל לחכות הרבה זמן אחרי ההפלה הקודמת, את תראי שההריון הבא שלך בעזרת ה' ישכיח אותך מהכאב והאבל שבו את נמצאת עכשו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה