כמה אוכל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אגמי היתה אוכלת 60 מ"ל עד לא מזמן ואז העלנו לה ל 90 מ"ל. מהר מאוד שמנו לב שהיא מסיימת הכל. לקח מעט זמן (וסבל שלנו) והבנו שהיא רוצה עוד אז העלנו ל 120 מ"ל. עכשיו, לפעמים היא מסיימת הכל ולפעמים היא מסיימת פחות מ 90.
    כשהיא אוכלת לפחות 90 היא רעבה אחרי 3-4 שעות אבל כשהיא אוכלת פחות היא רעבה אחרי שעתיים או אפילו שעה וחצי. אני מנסה למשוך אותה לשעתיים וחצי בין ארוחה לארוחה אבל לרוב זה מלווה בהרבה בכי ומרורים.
    בבדיקה בטיפת חלב בגיל 5 שבועות היא עלתה 940 גרם מהבדיקה בגיל 5 ימים. כלומר, עלתה 940 גרם ב 4 שבועות.
    זה נשמע לכן נורמלי?
5 תגובות
עמוד 1
  • משיח היקרה, בהתחלה הם באמת אמורים לעלות בערך קילו לחודש
    זה סבבה לגמריי!!!!
    תראי אני היתי ממליצה לתת לה מנות קטנות יותר ולעיתים תכופות...
    ככה לא להעמיס לה על הקיבה ולמנוע גזים.
    כל שעתיים וחצי אוכל זה בסדר בגיל כזה קטן!!!!
    בדרך כלל יש סטייה של חצי שעה לפה או לפה.
    )תלוי ממתי את סופרת שעתיים וחצי מהרגע שהתחילה או סיימה לאכול(
    בכל אופן, אוכל לא צריך להיות לפי שעות וזמנים מדוייקים...
    אז לדעתי תתני לה 90 ביום ולקראת הלילה תתני לה כבר 120 למלא אותה
    שתשן יותר זמן ופחות תנג'ס...

• אני הבנתי שהממוצע משקל זה 700-900 בגלל זה חששתי...
    בהאכלת לילה ובבוקר היא אוכלת יחסית מעט ובשעות הצהרים והערב היא אוכלת יותר
    אני סופרת מהרגע שהיא סיימה לאכול, מה לא?
    מה שקרה עד כה זה שהיינו מכינים 90 והילדה מסיימת הכל או משאירה ממש מעט בבקבוק. ואחרי חצי שעה לכל היותר מתחילה לבכות. הגדלנו לה את הכמות רק אחרי שראינו שהבכי מלווה בסימני רעב ובאמת מאז שהגדלנו ל 120 היא רגועה יותר ופחות בוכה אחרי אוכל.
    בנוגע לגזים, אני לא רואה שינוי לרעה בגזים שלה, מאז הטיפות (גרפווטר) היא רגועה ומפליצה המון
  • תגידי בגלל 40 גר חששת שהיא עולה יותר מידי ?
    אני לא מומחית בבקבוקים ותמ"ל ,אבל לפי הגיון נראה לי בסדר גמור שהילדה לא תאכל כמות זהה כל פעם ,גם אני לא אוכלת כל ארוחה כמות זהה ,לפעמים אני אפילו שותה תה או קפה בין לבין או אוכלת פרי . גם לא רואה סיבה למשוך תינוק קטן רק כדי שלנו בתור הורים יהיה יותר הגיוני השעות שעברו מהאכלה הקודמת , אז מה אם עברו רק שעה וחצי או שעתיים? נראה לך שהיא תפתח מזה השמנת יתר? לא היא לא .תזרמי עם הילדה ,היא רוצה אוכל תתני לה ,אל תנסה לסדר את הארוחות עדיין ,בעיניי גם אף פעם זה לא חייב לבוא בול על השעון .
  • תמיד יש שעות פיק שאוכלים יותר.
    אני מכינה לעדן בקבוק של 120 נדיר שהיא מסיימת הכל
    בדר"כ אוכלת רק בין 90 ל100 להערכתי פולטת שליש
    בלילה אני נותת לאכול נגיד ב10 או ב11 ואז אחרי שעה נותת שוב
    עוד 60 כדי שתשן טוב

• אני מכינה תמיד 120
    הוא אוכל בערך 100-120
    לפעמים ככה ולפעמים ככה..
    מינימום זמן זה 3 שעות..
    בלילות הוא קם כל 5-6 שעות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה