היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולן חודש שעבר קיבלתי מחזור 11.01.14 ועד עכשיו לא קיבלתי- יש לי כאבים בחזה מטורפים ונפיחות קלה בבטן מפחדת להתאכזב מתוצאה שלילית לעשות בכל זאת או שאולי יש סיכוי שאקבל מחזור?
22 תגובות
עמוד 1
ממליצה לך לעשות את מה שאת הכי מרגישה לנכון.. כל כמה זמן את מקבלת מחזור?האם יש לך כבר איחור?
בדרך כלל מקבלת כל 25 יום - וכן יש לי איחור ההרגשה שלי היא לכיוון חיובי ביתית/דם ? מה הכי נכון וטוב?
בטחחחח!! תבצעי בדיקת ביתית!! שיהיה לך המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות!! תעדכני
קשה לי לחכות לפיפי הראשון של הבוקר כדי לבדוק אם אעשה בערב זה תקין?
שאני עשיתי בדיקה בערב הפס היה בהיר אבל שעשיתי עוד אחת בבוקר כדי להיות בטוחה אז בבוקר הפס ממש התחזק,אבל אם את סקרנית אין שום בעיה לעשות בערב..
לתשובה בטוחה - אין כמו בדיקת דם..
בהצלחה
ליטלילי
ערב טובבבב!!!! כולי מאושרת הבדיקה יצאה חיובית:-)))) עשיתי פעמיים כדי לנשום בכיתי מאושר ומההתרגשות מחר אעשה בדיקת דם בבוקר תודהה לכן
מזללללל טוב מתוקה הריון קל ומהנה
מזל טוב ... [
מזלללללללללללללל טווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבב איזה כיף הריון קל ומשעמם
מזל טוב ושיהיה בשעה טובה!!!
תודה רבה רבה :-)
היי בנות אני צריכה עזרה !!! בבדיקות דם יצא לי 1000 IU/L-גדול מ
זה תקין??
בטא נהדרת ובשעה טובה!!!!!!! קל, תקין ומשעמם
כשאני עשיתי בדיקת בוא יצא לי בדיוק אותה תוצאה וזה תקין לחלוטין ואת בהריון מזל טוב !!!!
אושר בל יתואר!!! מזל טוב המשך היריון תקין!
מזל טוב.. בשעה טובה
ליטלילי
זה בטוח הריון. המספר צריך להכפיל את עצמו כל יום.. תעשי יום ראשון שוב בדיקה ותראי.. מזל טוב;)