שבורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    טוב אז ivf ראשון לא צלח... קיבלתי היום את הבשורה המרה ועכשיו אני ממתינה למחזור...
    אוף אני פשוט שבורה! אני מרגישה שאני לא מסוגלת יותר..... מישהי יודעת איך ממשיכים מכאן? מתי אפשר כבר להחזיר את המוקפאים?? ולשמוע את בעלי מרוסק זה הכי קשה...
5 תגובות
עמוד 1
  • מרימים את הראש וממשיכים לעבר בטא חיובית, אסור לנו להתייאש לא משנה מה קורה!!
    תצאו, תנשמו קצת אוויר תלכו להצגה טובה ובעיקר תהנו כי אוטוטו הקטנטנים לא ייתנו לנו להסתובב איפה שנרצה ;)

בעז"ה חודש חדש בשורות טובות בקרוב!!
  • היי לילך
    מצטערת לשמוע,קחי לך את היום הזה לעצמך מותר וזה בסדר להישבר לפעמים מחר בבוקר קחי נשימה עמוקה תרימי את עצמך ותתחילי מחדש עם אנרגיות חיוביות.לא יעזור שתהיי שבורה ועצובה,קדימה על הרגליים לסיבוב הבא עם כוחות מחודשים.אם יש לך מוקפאים את יכולה להתחיל מיד בסיומו של המחזור אין צורך בהפסקות.

בהצלחה לפעם הבאה,שולחת לך המון כוחות וחיזוקים
  • תודה לכן על העידוד זה עוזר לשמוע מילים טובות. אני מרגישה שאני דועכת לאט לאט, מאבדת כוחות, זוהי דרך כל כך קשה!!! משתדלת לשמור על חיוך ואופטימיות אבל בפנים אני גמורה!!! מתי זה יסתיים??? טוב זהו פרקתי!! אני יודעת שחשוב לשמור על אופטימיות בפורום אבל זה השלילי הכי קשה שקיבלתי... תודה על התמיכה, חיבוקים
  • מי כמונו מבינות אותך...

הדרך קשה ומעייפת. בעיקר מעלה הרבה תהיות ושאלות... והרבה דמעות

אבל מה שמחזיק ומחזק אותנו זו הידיעה שבסוף יהיה בסדר. ובסוף יהיה בסדר.

אז בוכים ונישברים אבל אחרכך קמים. נושמים עמוק ואוגרים כוחות לסבב הבא.. אין לנו ברירה אחרת!!!

בינתיים קבלי המון חיבוקים חמים ואין סוף אהבה!!!!

מחזיקה לך אצבעות לדרך הכי קצרה ועם הכי מעט אכזבות

הרבה חיוכים ותקוות שעומדות להתממש

ליטלילי

• תודה רבה ליטלילי ותודה לכולכן, אין ספק שהפורום כאן עוזר לעבור ימים קשים. אז אני שומעת בעצתכן, ומחר קמה ליום חדש וניסיון חדש! לילה טוב תודה רבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה