היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי!! יש לי שאלה קטנה, אני בהריון ראשון, כרגע בשבוע 9, ורציתי לשאול האם זה בטוח לאכול סלט המכיל מיונז? סלט אשר נקנה בסופר, סגור ואטום (של אחת החברות השונות) ולא מהסלטים הפתוחים אשר עומדים במעדנייה.. שאלתי את אותה שאלה גם בפורום תזונה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה... תודה מראש!!
15 תגובות
עמוד 1
עדיף להמעיט במיונז וכאלה אבל לדעתי זה בסדר גמור. אני אוכלת ותמיד אכלתי.
אני לא נגעתי במיונז בהריון..יש כאלה שאוכלות. יש כאלה גם אומרים אסור חומוס ..במיוחד כאלה ממסעדות ואולימות.
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אני לא נגעתי במיונז בהריון..יש כאלה שאוכלות. יש כאלה גם אומרים אסור חומוס ..במיוחד כאלה ממסעדות ואולימות.
מיונוז עוד אפשר להבין.... בגלל הביצים. למה אסור חומוס??
חומרים משמרים כל אחד אומר משהו אחרר
חומרים משמרים כל אחד אומר משהו אחרר
בכל סלט קנוי יש חומר משמר . אז לא משנה אם זה חומוס או לא .
תודה לכולן..
בעיקרון זה לא מומלץ בהיריון, אבל אני כשבא לי אכלתי.. רק לא להגזים ולא כל יום
מניסיוני האישי בשבוע 23 אכלתי חומוס,היה טעים מאוד אבללל לאחר כמה שעות התחלתי להרגיש רע ויום למחרת הותקפתי בהקאות ושילשולים ללא סוף עד שהגעתי למיון לקבל עירוי... קחו בחשבון שזה מאוד מסוכן חומוס בהריון!
אני אכלתי את החומוס בחוץ ביפו.. יכול להיות שהרגישות גבוהה יותר בהריון ונפלתי על יום לא טוב.. והרגשתי שזה ממש בא בתגובה לחומוס (לא אכלתי משהו אחר חריג)... בכל אופן לא לוקחת סיכונים מיותרים, או חומוס באריזה סגורה מהסופר או בכלל לא
מה שמהסופר סגור ואטום מהמפעל מותר. הביצים במיונז הזה מפוסטרות. הסלט הזה טרי. אין סיכוי שתהייה שם סלמונלה.
מיונז אני נמנעת מלאכול בגלל הביצים. אבל על חומוס? לא שמעתי שיש בעיה. אני אוכלת המון חומוסס :)
עם הריון או בלי הריון מסוכן לאכול חומוס ביתי אחרי 24 שעות... ולכן בהריון לא לאכול בחומוסיות אם לא הכינו את זה ממש מול העינים שלכן חומוס הוא מצע מושלם לגידול חיידקים לחומוס ממפעל יש רמת חומציות מאוד נמוכה ולכן בטוח לשימוש וחיידקים לא מתלבשים עליו ( דיאטנית קלינית)