ממש כעוסה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש כועסת על ההורים של בעלי!!!!!
    זה לא סוד שאין תקשורת בקושי מתראים בקושי מדברים
    לקור כלבים הזה התרגלתי ממזמן
    לחוסר יחס התעניינות ותשומת לב
    מאז הלידה הם בקרו אצלנו פעמים בודדות
    פעם בבית חולים ועוד פעמיים בבית.
    חשוב לי לציין שאנו גרים מרחק הליכה ובנוסף
    חמתי בחופש מידי יום רביעי ...
    יש לה נכד נוסף שגר בפ"ת היא שומרת עליו קבוע פעם בשבוע.
    לפני שבועיים רצינו לצאת ובעלי התעקש שאמא שלו תשמור על הילדה
    היא כמובן לא ששה להסכים אבל בסוף הסכימה
    שהגענו אליהם לארוחת ערב )תכננו לצאת אחכ)
    "החלדה התחילה לבכות כי היתה רעבה (אחרי 3 שעות לגיטימי)
    חמתי בתגובה: אם היא ככה בכיינית קלו אותה מפה.
    כמובן ויתרתי על היציאה ולקחתי את האוצר הביתה ...
    שלשום היא שולחת לי הודעה : "אני מתגעגעת לעדן שלחי לי תמונה"
    ממש כעסתי ורציתי לכתוב לה "היא יותר יפה במציאות".
    הם ממש מרגיזים.. נכד אחד רואים פעם בשבוע ואת הנכדה שגרה ממש מרחק הליכה ממש לא.
    הצעתי לה להפגש כמה פעמים בימי רביעי היא טענה שהיא עסוקה.
    ביום שישי שרצינו לבוא היא אמרה שהיא ובעלה יוצאים לסרט..וכששאלנו מה לגבי שבת היא טענה שהם יהיו עייפים מהסרט.

בקיצור נמאסו עלי!
    אני מנסה לגבש את המשפחה הדפוקה הזאת
    להראות לילדה שיש לה עוד משפחה שתכיר עוד פרצופים
    אבל הם לא משתפים פעולה
    בקיצור אני החלטתי לחתוך מהם לגמרי
    לא רוצה לראות לא רוצה לשמוע
    לאאאאא הולכת לשם יותר

10 תגובות
עמוד 1
  • כואב לקרוא שיש משפחות כאלו, אין לי מילים.
    מאמושלי
    אל תבזבזי אנרגיות מיותרות וזמן יקר
    ההפסד כולו שלהם!!!

חיבוקים

• אויש ממוש!!! זה ממש קשה!!!
    אני ממש מבינה אותך...
    חמי וחמותי אנשים מקסימים וממש עוזרים. כשהייתי בהריון הקודם גרנו לידם וחמותי תמיד אמרה שתעזור לי ותבוא כדי שאוכל להתאוורר. היא באה. פעם אחת בארבעה חודשים
    היום אני צוחקת על זה והיחסים שלנו ממש טובים.
    יותר חשוב להתעסק במה שיש והחיובי מאשר במה שאין.
    הנכד השני הוא במקרה מבת שלה? יש לי תאוריה שאמהות עוזרות לבנות שלהן הרבה יותר מלכלות
    בכל מקרה קבלי המון
  • מצד אחד אני אומרת לעצמי - אני לא מאמינה על האנשים האלו!
    ומצד שני אני שותפה לבעיות האלו איתך עם החמים...
    גם אני גרה במרחק הליכה ברגל מההורים של בעלי.
    סיפור טרי מהיום - בעלי הלך לעבודה ליומיים (עובד שב"ס) ואני לבד עם אגמי.
    אחות של בעלי התנדבה מרצונה לבוא ולהיות איתנו לעזור לי ואפילו לישון פה היום. חמתי הקפיצה אותה לפה ולא עלתה. שאלתי את גיסתי אז היא אומרת לי - אמא שלי רצתה לבוא אבל אמרה שהיא לא רוצה להפריע וגם ככה הקטנה בטח ישנה... אז הם הלכו לבקר חברים במקום

חמים זה עולם קשה, הם חושבים שמגיע להם הכל בזמן שלהם ובנוחות שלהם...
    אני החלטתי שאני מתייאשת... אני לא מנסה, לא יוזמת ולא כלום.
    אני מבחינתי הולכת אליהם רק לארוחת שישי וזהו. לא לוקחת לשם את הקטנה אם אין לי סיבה.
    אולי זה יגרום להם להתגעגע אליה מעט ויעשו משהו.
  • אני ממש מנסה לראות את זה מהצד שלהם. אני חושבת שחמותי ניסתה לתת לי את המקום שלי ולא להידחף. היא לא הציעה עזרה כי לא רצתה שאני אחשוב שאני לא מסתדרת- הגיוני??
    אז פשוט צריך לנסות ליצור את הדינמיקה שנעימה לכולם. אני הייתי מזמינה -שואלת היום אתם באים אחרי כמה פעמים הם פשוט אומרים כן.
    יש דברים ששווה לעבוד בשבילם
    ואולי פעם תוכלי לשאול את חמותך איך היא רואה את הדברים (אולי לא נעים לה/לא רוצה להידחף?)
  • הרבה הרבה הרבה
  • מי צריך עזרה ממנה?
    בחיים לא בקשתי כלום ולא אבקש
    לא קבלתי מהם מעולם דבר
    לא באירוסין לא בחתונה ולא כשעברנו לגור יחד
    רק מתנה ללידה היא נתנה 2000 ש"ח.
    ובאה לבקר 3 פעמים.
    פה נגמר התפקיד של הסבא והסבתא?...

אף אחד לא מבקש ממך עזרה
    אל תביאי ואל תקני.

פאקינג נכדה ראשונה
    תבואי לבקר
    תתקשרי תשאלי תתענייני
    איך היה החיסון , איך הילדה מרגישה
    איזה גן רשמת אותה? משהוווווו
    לא יאומן איזה חוסר אכפתיות
    בנאדם זר בפייסבוק מעורב בחיים של הבת שלי יותר ממנה.

מממממממש מאכזב.
    אני מתבאסת מאוד על המשפחה שלהם
    כנ"ל גם 2 האחיות של בעלי
    לא התקשרו אפילו פעם אחת
    כלווווום בטח שלא באו לבקר

• תגידי וקנין, כשהיית בהריון הם התעניינו או שגם היו כך? ולפני החתונה הם גם היו כך?
    כי אם כן, אז אין מה להתפלא שזה ממשיך...
    אני רק יכולה לקוות שאנחנו כשנהיה חמות לא נתנהג כך לכלות שלנו, כפיצוי על עוגמת הנפש שלנו ככלות...

אגב, אני חייבת לאכול את הכובע - היום חמתי התקשרה ושאלה אם אפשר לבוא. הם ישבו פה שעה עם אגם והלכו כשהיא נרדמה.

• לדעתי אם הם לא באים ולא מתעניינים, בעיה והפסד שלהם! זה עדיף לדעתי מהתקרצצות..
    אצלי-הייתי בקשר מעולה עם חמותי לפני הלידה וזאת היתה טעות כי חמות היא לא חברה! היתה מתקשרת המון, מזמינה לבית קפה וכו. כשנולדה הילדה הכל השתנה! מאישה מקסימה הפכה לנודניקית אובססיבית ובלתי נסבלת.. התחילה להתקרצץ-המון טלפונים, ביקורים פעם בשבוע ביום קבוע ואוי ואבוי אם משנים לה את היום, חקירות,שאלות והערות בקשר לילדה, השוואות עם הנכד של הבת שלה והשוואות ביני לבין הבת שלה, הייתי נורא עייפה מההנקות ובכלל, הלילות ללא שינה ולא היה לי כח לטלפונים, לביקורים ולכל זה. אציין שהיא בכלל לא מארחת, רק אני צריכה לארח אותם.
    זה הגיע למצב שהתחלתי להתרחק, נמנעתי מלהיפגש בבתי קפה כמו שרצתה, ביטלתי את היום הקבוע (הכל בהדרגה ודרך בעלי), והפסקתי את הטלפונים בינינו. אנחנו מתקשרות רק אם יש משהו מיוחד להגיד ולא בתדירות גבוהה.
    היום יש לי שקט נפשי. הם בכלל לא באים, רק אם אני מזמינה, ואני מזמינה פעם בהרבה זמן לארוחת שישי או שבת. פעם באיזה שבועיים שלושה אנחנו משתדלים לקפוץ אליהם לביקור. חבל שכך, אבל רק זאת הדרך איתם, או דיסטנס ויחסי כבוד, או התקרצצות בלתי נסבלת, אז הגעתי למסקנה שכל מה שפוגע בי בבריאות, אני מנפנפת ומאז הכי טוב לי עם המרחק הזה.גם לבעלי זה מתאים ככה, הוא תמיד אמר לי שצריך לשים להם (היא והבת שלה) גבולות ולא שמעתי לו, לקח לי זמן להבין כמה צדק.
    עכשיו, כשאני לפני לידה, אני פוחדת שתתקרצץ שוב אבל אני אדע לשים מראש את הגבולות.

וקנין יקרה, לדעתי המרחק הזה עדיף מחמות שמתקרצצת, מבקרת המון, חוקרת, מעירה הערות וכו. ברור שהכי טוב זה באמצע אבל לדעתי הרבה מהחמות לא יודעות גבולות ולכן לפעמים המרחק הוא מבורך!!
    אם להם לא אכפת, אל תתאמצי כי לא תצליחי לשנות אותם. הבת שלך מוקפת באהבה ממך ומבעלך ומהצד המשפחתי שלך וזה המון!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה