המחזור השתגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    התחתנו לפני 3 וחצי חודשים ומאז הפסקנו עם אמצעי המניעה (קונדום).
    המחזור שלי תמיד היה מאוד סדיר 30-32 יום, כמו שעון.... אבל מאז שהפסקנו עם הקונדום והתחלנו לנסות להכנס להריון המחזור שלי השתגע לגמרי.. :(
    חודש אחד הוא רגיל, חודש אחר הוא מגיע ביום ה23 (5 ימים אחרי הביוץ), חודש אחרי זה הביוץ רק ביום ה21... בקיצור ממש מבלבל אותי ולא ברור לי מה קורה.
    למה פתאום הוא הפסיק להיות סדיר? ועוד מקדים ליום ה23?!
    אני סתם בסרטים?
    מישהי אמרה לי שזה הגוף מגיב לניסיונות להכנס להריון... יכול להיות? נשמע לי קצת מוזר...
    יכול להיות שלנוזל הזרע יש השפעה על המחזור? זה גורם לי להתכווצויות בבטן.

מישהי יודעת אולי?
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שאת בלחץ וזה גורם לכך שהמחזור לא יהיה סדיר...
    אנחנו גם השתמשנו בקונדומים ולפני שלושה חודשים התחלנו לנסות בינתיים כלום - הכי חשוב להרגע! בסוף זה יגיע
    מאחלת לשתינו כמה שיותר מהר
  • אני לא ממש מבינה את העיניין הזה עם הלחץ... אני לא יותר לחוצה ממה שאני בדרך כלל, אולי אני מטבעי אדם לחוץ אבל במחזור שלי תמיד היה סדיר.
    בתקופות של לחץ קשה זה איחר לי את המחזור, אבל אף פעם עוד לא קרה שהוא הוקדם כל כך...

• היי..

רק רציתי לומר לך שגם אני לא ככ מבינה את העניין עם "אל תיהי לחוצה"..

עד שהתחלתי קצת להפניס שהלחץ מדובר זהלא הלחץ בצורה שחשבתי שהוא
    אלה הכוונה היא למחשבות על זה.הראש עסוק בזה כמעט נון סטופ.

מתי ביוץ מתי לשכב. שוכבים בשביל ילדים.

בקיצור התחלתי לחפש מחקרים באינטרנט לאחרונה וראיתי שממש יש מחקרים על הקשר הין לחץ מכל סוג שהוא, גם אם הוא בתת מודע, ובין הזמן שלוקח להכנס להריון..

אני בעצמי עוד מנסה להפניח את זה ונורא קש ליישם
    אהל מנסה להשתדל..

אז..... חשיבה חיובית והרבה חיוכים.
    והלוואי שבקרוב תבשרי לנו דברים טובים ומשמחים

ליטלילי

• תודה ליטלי על התשובה,
    אני פשוט לא יודעת איך להרגע... אני לא יכולה להפסיק לחשוב על הנושא ולהפסיק לבדוק ביוץ וכל זה כי אז אפשר לפספס ואז זה יקח יותר חודשים...

בקיצור כל הלא להיות לחוצה גורם לי להיות יותר לחוצה
  • לפי מה שהבנתי זה משפיע על הגוף בקליטה...

אני יודעתכמה זה קשה. כולנו באותה סירה.

צריך פשוט לנסות לאמץ גישה של "הכל לטובה וכשיגיע יגיע ויש סיבה לכך שזה עוד חא מגיע"....
    וכאלה

אני מאמינה שבסוף יהיה בסדר.
    ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה