אני אתחיל :)
אני סובלת מרירית רחם דקה, בעיה שלרפואה הקונבנציונלית אין שום דרך לפתור.
ניסיתי להכנס להריון כמעט שנה כשהתחלתי טיפולים, ועשיתי טיפולים מאוד אינטנסיבים במשך שנה.
פיצצו אותי בהורמונים כדי לנסות לעבות לי את הרירית, ניסיתי סוגי הורמונים שונים, עשיתי פיפל 4 פעמים (שזו פרוצדורה חודרנית וכואבת שבה שורטים את רירית הרחם בתקווה שכחלק מההחלמה שלה היא תתעבה), עשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית שבה בהרדמה מלאה עושים "ערוגות" ברירית הרחם, במקביל עשיתי דיקור...... בקיצור - שנה מאוד אינטנסיבית שבה בכל חודש עשיתי משהו, לא היה לי חודש אחד אפילו עם הפסקה.
עשיתי 3 הזרעות, 2 IVF וניסיון להחזרת מוקפאים - כל זה אצל רופא פרטי מקסים (פרופ' בני פיש).
למעשה העתיד היה שחור, בכל חודש הרירית בקושי גירדה את ה-6 מ"מ ולא משנה מה עשיתי התחושה היתה שהמצב הזה לעולם לא ישתנה כי אין באמת פתרון לזה - רק ניסוי וטעיה ונס...
והנס הגיע - בעלי המדהים מצא באינטרנט רפלקסולוגית-נתורופטית שמתמחה בפריון ויש לה הצלחות מדהימות עם רירית רחם (ועוד דברים כמו שחלות פוליציסטיות וכו').
בהתחלה הייתי מאוד מאוד סקפטית כי אני מטבעי אדם ריאלי, ולאחר כ"כ הרבה אכזבות לא האמנתי שזה מה שיעזור, אבל מצד שני לא הייתי מוכנה לשבת בחיבוק ידיים ולהכנע, והייתי מוכנה לנסות הכל.
לאחר שבועיים שבהם עשיתי במקביל לטיפול ההורמונלי טיפול רפלקסולוגי 3 פעמים בשבוע שכאב מאוד, בשילוב עם פורמולות שהיא רוקחת, לקראת הביוץ הרירית הגיעה לראשונה בחיי ל- 6.7 מ"מ ועוד המשיכה להתעבות עד לשאיבה (רק שאז כבר לא מדדו).
ב- IVF השלישי החזירו לי 3 עוברים, והיום אני חובקת תאומים בן ובת ומודה לאלוהים (ולרפלקסולוגית...) כל יום שבסוף הצלחתי!
היום הזה שלראשונה בחיי קיבלתי בטא 352 ולא כמו תמיד "קטן מ-2" היה היום המאושר בחיי!
מאז אני מנסה בכל צורה אפשרית לספר את הסיפור שלי כי לפני שגיליתי את הרפלקסולוגית שלי (ששמה שירלי תדהר) חיפשתי המון באינטרנט ואין הרבה מידע בנושא פתרונות לרירית רחם דקה, רק תרופות סבתא של לאכול הרבה סלק (מה שלא עזר לי בכלל והיה גם מאוד מגעיל...), ולכן חשוב לי שנשים ידעו שכן אפשר לעשות משהו, כן יש פתרון!
אני מקווה שנתתי לכן תקווה, במיוחד לאלה מכן עם רירית רחם דקה.
בהצלחה לכולן ותמיד תזכרו - באיזשהו שלב זה יקרה! אני יודעת שאי הוודאות הורגת, זה הדבר שהיה לי הכי קשה, אבל תהיו אקטיביות ותמיד תנסו לחפש עוד פתרונות ועוד דברים לעשות כדי להיות עד כמה שאפשר בשליטה בנושא שאין בו יותר מידי שליטה...
בהצלחה!!!