סקירת מערכות- הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מניחה שכבר היה על זה דיון אבל לא הייתי פה עד עכשיו... :-)

אשמח לקבל המלצה על רופא בשביל הסריקת מערכות המוקדמת..

ד"א, יש הבדל במחיר בין המוקדמת למאוחרת?
    בכללית יש אופציה לקבל כיסוי רק על אחד מהם.....
5 תגובות
עמוד 1
  • יש בדיקות שונות - סקירה רגילה וסקירה מורחבת.
    במורחבת בודקים יותר לעומק את המערכות של העובר (זה לא אומר שהרגילה אינה טובה מספיק).
    הרגילה עולה 140 או 114 דרך הכללית והשניה כבר עולה 1400 למושלם. יש אפשרות לקבל החזר על אחת מהן, אבל אז זה אומר ששתיהן יעלו 1400 ותקבלי החזר של 70% במקסימום רק על אחת, זה לא משתלם.
    אם יש לך פלטינום אז יש סכום כספי לכיסויים לבדיקות בסל הריון, ואז תשלמי 1400 ותקבלי החזר עד 70% מערך הבדיקה בחזרה.

בנוגע להמלצה על רופא - תלוי איפה את גרה.
    באיזור הקריות יש לך את ד"ר טלמון שהוא ממש מקצועי ויש לו יחס חם.
  • אני גרה באיזור רחובות אז מחפשת המלצה על רופא באיזור רחובות, רמלה, נס ציונה, ראשון...

יש לי פלטינום והמוקדנית בכללית הסבירה שלי שבאחת הסקירות יש השתתפות, מה שאומר שאשלם 57 שקלים.
    על השניה אאלץ לשלם מחיר מלא.

יש משהו שלא הבנתי או לא הוסבר לי?
  • כי היא התכונה לכך שתעשי את שתי הסקירות כרגילות.
    רק במרפאה הפרטית של הרופא מציעים לך לעשות את המורחבת - כי זה רווח שלהם.
    אני אישית עשיתי כי היה לי חשש לאדמת בשליש הראשון, אז רצינו לוודא שהכל תקין. אבל אם לא היה את החשש הזה הייתי עושה את שתי הסקירות כרגילות וחוסכת לעצמי המון כסף.
  • אני את הראשונה עשיתי אצל רופא לא מהכללית וקיבלתי השתתפות, שילמתי בערך 70 אם אני זוכרת נכון..
    את המאוחרת עשיתי במרפאת נשים שלי בכללית, אז שילמתי כמו על אולטרסאונד רגיל,
    אבל זה היה אחרי שעשיתי מי שפיר וידעתי שהכל בסדר..
    אם לא הייתי עושה מי שפיר לא הייתי מסתפקת בבדיקה בכללית..
    בהצלחה!
  • ברחובות יש את ד"ר רוני לוי (הקליניקה שלו בפארק המדע).
    הוא מנהל מחלקת יולדות של קפלן אם אני לא טועה.
    קיבלתי עליו המלצות מחברה שהייתה אצלו בהריון עם תאומות.
    אני הולכת לעשות את צלו את הסקירה בתחילת מרץ.
    בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה