שוב חוזר הניגון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אז כפי שחלקכן יודעות יום שישי בוצעה הזרעה שניה.
    שוב, שוב אני פסימית כמו תמיד, שוב אני לא מאמינה, שוב אני לא מרגישה כלום.
    אני יודעת שתגידו לי שזה מוקדם, שלא מרגישים כלום, שלא אמורים להרגיש וכו'...אבל אני מאמינה שיש מן תחושה פנימית כזאת שאומרת לכל אחת שהיא נקלטה ומשום מה אצלי זה לעולם לא קורה!

הרופא שוב אמר שהנתונים מעולים....הזרע של בעלי מעולה..סה"כ 95 מיליון זרעים מצויינים הוחדרו .. ואצלי היה זקיק 19 מ"מ+רירית 9...
    מתוך 95 מיליון, אחד אוףףף אחד אני צריכה!!!!!
    סורי על החפירות....אבל זה ממש משחרר לפרוק ככה ...
    לא יודעת מה לחש
10 תגובות
עמוד 1
  • לא להגיד את זה!!! חייבים לשמור על אופטימיות ותקווה אחרת נהיה בבעיה! חוץ מזה שחשיבה טןבה זה מחצית מהצלחת הטיפול!!! אז...... מבחינתנו את כרגע בהריון!!!!! מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!!
  • לילך מאמי אני יודעת שאת צודקת, ככה צריך לחשוב...אבל יחד עם זאת נורא קשה כל הזמן לקבל שלילי ושלא מרגישים שום דבר.

אני ממש מתפללת ומקווה שכולנו נתבשר בבשורות טובות...
    ממש קשה לומר את זה, אבל אני מתפללת שיכאב לי הציצי או בחילה לא משנה מב..אני מוכנה לקבל הכל, רק שאקבל כבר!
  • היי,

ממש לא חייבים להרגיש משהו!
    אני לא הרגשתי שום כלום, ויום לפני בדיקת הדם התחלתי להרגיש את הבטן - מן כאב טרום מחזור, כמו שהרגשתי בכל הפעמים הקודמות שבהן הטיפול לא הצליח.
    אפילו בבוקר בדיקת הדם היתה לי טיפונת דם בניגוב וידעתי, פשוט ידעתי, ששוב אקבל בטא שלילית.
    הבטא היתה חיובית :)
    אז אל תסיקי כלום מזה שאת לא מרגישה כלום, אולי תיהי אחת מברות המזל שיש להן הריון כזה שחוץ מבטן אין להן שום תסמין הריון.

בהצלחה!!
  • יקירה... החודש חברה שלי אמרה לי בדיוק כמוך שהיא לא מרכישה כלום אז לא ניראה לה שזה הלך...

ןהיא בהריון

לא כאב לה לא הרגישה את החזה לא דימום השתרשות לא בחילות.

כלום כלום כלום כלום כלום!

אל תחפשי סימנים. תלבשי חיוך וחשבי רק מחשבות טובות.

תדמייני שזה מצליח. כל יום!!!!

מאחלת לך חודש מוצלח ובטא מהממת!!

ליטלילי

• גם אני לא הרגשתי שום דבר אחרי הטיפול שעברתי!!
    כלום כלום כלום
    הייתי בטוחה במיליון אחוז שהטיפול נכשל
    מרוב שהייתי בטוחה שזה ניכשל ואני עומדת כול רגע לקבל
    כמעט והפסקתי את התמיכה שנותנים אחרי טיפול..
    במזל חברה שיכנעה אותי להמשיך עם הטיפול
    אין חוקים בזה
    רק להמתין בסבלנות עם כול הקושי
  • דוריתי,
    תלכי לבית מרקחת, תקני בדיקת הריון ותעשי אותה היום!
    (את עם אוביטרל והתשובה גם ככה תהיה חיובית)
    אבל זה יכניס לך אופטימיות, תסתכלי עליה כל הזמן, זה ייכנס לך לתת מודע!
  • עוד לא עברה אפילו שבוע ,
  • אני יודעת שאתן צודקות, אין לי ספק בכך...אבל משהו תמיד מקונן בי שזה גם הפעם לא הצליח!

כאילו זה נשמע הכי הזוי, אבל אני כל כך משתוקקת להקיא, שיכאב לי העיקר שיהיה...זה מצחיק...גם כל הקטע הזה של למעוך את הציצי שאולי מה כואב לי ואני לא מייחסת חשיבות - הכל נובע מהרצון העז לתשובה חיובית.
    קודם כל אתן ממש מעודדות אותי, תודה לכן נסיכות!!
    אני באמת רואה שחלקכן לא הרגישו כלום וזה קצת מעודד אותי שאולי אני גם אחת מהבנות שהתופעות מתגלות אחרי איחור או משהו כזה...
    קשה, קשה להתמודד...כל אחת מאיתנו אשה חזקה מאוד, אבל גם אנחנו נשברות, אין ספק....
  • בשורות טובות.
  • תודה לכולן, אתן מקסימות!
    בנתיים אין שינוי, אני מרגישה רגיל לחלוטין...

מחר יום חדש, אולי יביא איתו איזה סימן ובשורות טובות - אמן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה