שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם,
    אני מתחבטת בשאלה כבר המון זמן,
    בחודש יולי הקרוב צפויה להתרחש הלידה
    עכשיו, השאלה היא כזו, בעלי ואני טסים לחו"ל בקרוב ורציתי לשאול האם כדי לקנות בגדים בחו"ל לעולל שיוולד בע"ה בלי נדר, או שלא לקנות כלום ממש לפני הלידה?
    יש המון שמועות שגורסות לא לקנות והמון שגורסות שכן לקנות, אשמח לקבל עזרה בנושא

יום נפלא לכולם

בשורות טובות, בריאות, אושר, שמחה ואהבה אינסופית ימלאו את ביתכם.
4 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש תלוי בך ובהרגשתך..
    בעלי היה ממש נגד בהתחלה, אבל אמרתי לו שאין מצב שאין לי עם מה להוציא את הילדה מבית חולים..
    אז הלכתי עם אמא שלי ועשינו קניה של הדברים להתחלה כל מה שצריך.\
    ושמתי הכל אצל אמא שלי בבית, כדי שזה לא יהיה כאילו מכינים דברים בבית לתינוק והיא כיבסה והביאה לבי"ח
    אם הייתי טסה לחול בלי ספק הייתי קונה!

בהצלחה ושיהיה בשעה טובה
  • תלוי בך , אני עשיתי הזמנה של כל הדברים לקראת חודש שמיני,
    הכל נשאר בחנות וכשילדתי בעלי הביא הביתה ואמא כיבסה ואירגנה הכל .
    מצד שני גיסתי בחודש חמישי כבר קנתה חליפה ליציאה ועוד כמה דברים קטנים והכל בבית..
    אז מה שאת מרגישה ומאמינה
  • מסכימה עם הבנות, מאד תלוי בכם ובמה שאתם נוהגים.

אנחנו קנינו הכל לפני הלידה
    בגלל שאני קצת פולנייה נתתי לאמא/לסבתא לשמור
    ברגע האחרון הן כבסו.

• אני מתכוונת לקנות הכל מראש היות ואין לי מי שיכבס לי הכל ואני רוצה שהכל יהיה מוכן ומסודר בבית כשבע"ה נצא מהבי"ח.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה