מזמן לא עידכנתי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מקסימות,

טוב אז משום מה בחודש ההפסקה הזה הייתה לי מן הרגשה שאולי גם לי יקרה נס ואוכל לספר לכן דנקלטתי בנס בלי טיפול וקיבלתי מתנה ליום ההולדת.. (שבת תאריך עברי טשלישי הבא תאריך לועזי)

ובאמת שבקושי חשבתי על זה ובאמת שממש בלי שום לחץ על העניין... אפילו לא בדקתי מתי ביוץ.

אבל היום עשיתי בדיקה ביתית אחריי כאבי בטן מוזרים שהיו לי ותאבון לא מוסבר. והיא שלילית.

כניראה שהתופעות הן מה dhea

אז נותר רק לחכות למחזור שיגיע כדי שנוכל להתחיל סבב נוסף..

שיהיה המשך שבוע מוצלח

הלוואי שכולנו ניתבשר כבר בבשורות טובות!!!

ליטלילי

16 תגובות
עמוד 1
  • מהממת שלנו, מחזיקה לך אצבעות ובעזרת ה' החודש והסבב החדש יביאו חיים חדשים לעולם, לכולנו!!

אמן

• [

• היי מאמוש,

להחזיק מעמד וממש עוד טיפונת וזה יגיע אלייך! ואז זה יהיה הכי מתוק בעולם!

בינתיים חיבוקים ומזל טוב ליום הולדת.

מחזיקה לך אצבעות להתחלת הסבב האחרון והמוצלח ב״ה
  • ממשו המון בהצלחה, אני יודעת ובטוחה שזה יגיע כל כך מהר ושלא תצפי לכך.

חבקת אותך חזק

כל מה שקורה זה לטובה
  • מקסימה שלי,
  • לא לוותר והחודש בעזרת ה" ותהיה לך תשובה חיובית הלוואי שיכולנו כולנו לחבק אותך את מהממת ויש בך כוח שה" נתן לך להמשיך אני מאמינה בך ובכול סבב שתעשי כי את חזקה יותר מכל אחד ואחד שהיה לך המון המון בהצלחה ובעזרת ה" הבדיקה שלך תהיה חיוביתהמון חיבוקים ונשיקות תהיה חזקה בשביל הבייבי שלך
  • בהצלחה לילטלוש לא להתייאש
  • מהממת, הבדיקה לא אומרת יותר מידי.. את אפילו לא יודעת מתי היה הביוץ.אז אם אכן שלילי, זה יגיע בקרוב. זה ברור לגמרי!! משום מה איתך זה ברור לי.. יש לך גישה מעולה. מקווה בשבילך שבדקת מוקדם מידי... נשיקות
  • כל כך מזדהה איתך. אחרי כמעט שנתים של ניסיון ושלושה מחזורים של טיפולים עשיתי הפסקה. קיוויתי שתהיה הפתעה. גם אני חגגתי את יום ההולדת החודש, וחשבתי על המתנה הכי יפה שאני יכולה לקבל. אז ביום ה-16 אחרי הביוץ (לפי החישוב שלי) עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה היתה שלילית. נשברתי. ואספתי כוח מחדש. אני עדין מחכה למתנה הכי יפה שלי.
    מאחלת לכולנו בהצלחה!
  • בנות אהובות שלי

קרן אור, נסטיה, לילוש, חסרת סבלנות, אוריקי, לילך, נינה, כינור גדול ופוקה....

אתן פשוט מדהימות!!!!!

קוראת את התגובות שלכן ופשוט בוכה מהתרגשות.
    ממש מרגש לדעת שיש פה כאלו בנות מקסימות עם לב רחב ונשמה טובה. שיודעות לעלות חיוך כשצריך!!!

הלוואי הלוואע הלוואי שבקרוב מאוד כולנו נתבשר בבשורות מהממות ומכופלות משמחה!!!

נשיקות וחיבוקים לכולן

• ליטללי, את מקסימה בעיניי ואשה אמיצה וחזקה!
    שתדעי לך שאת פשוט מעודדות את כולנו כאן להמשיך ולהיות חזקות, אפילו שזה נראה לך סה"כ תגובה - אבל אני באופן אישי יכולה לומר לך שאני ממש ממש יוצאת מחוזקת מהמילים והעידוד שלך!!

תמשיכי עם החוזק שלך, את מיוחדת!
    בעזרת ה' כולנו נדביק אחת את השני באבקת הריון עוד החודש!!!
  • ליטלי, אני חייבת להגיב

• מצטרפת לבנות , ליטלילי היקרה קודם כל כל עוד שלא קיבלת לא להספיד , יכולת שבדקת מוקדם מידי והריון עוד צעיר , מחזיקה לך אצבעות לבשורה טובה , מחשבות חיוביות מותק
  • תודה רבה מרגו ושירה היקרות...

נשיקותתתתת

ליטלילי

• ופוקה המהממת כמובן!!!!

בהצליה בהזרעה החודש! מחזיקה לך אצבעות אפילו ברגלייםםםםםםם

תעדכני!!!!!!!!

ליטלילי

• תודה יפתי, חולה עלייך חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה