סקר: סמארטפון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז סוף סוף בשעה טובה ובמזל טוב - עוד חודש נגמר לי החיוב על הגלקסי!
    קולולולו כמה חיכיתי לזה
    כבר 3 שנים כמעט שאנחנו ביחד ובא לי לפזול לצדדים

18 תגובות
עמוד 1
  • לי יש אייפון 5 , מאוווד מרוצה
  • לי יש גלקסי נוט 2 ממש מרוצה !!!
  • נטשנו את האייפונים בגלל הקרינה המטורפת והמחיר המוגזם. לי יש נקסוס מרוצה מאד!! לבעלי יש סיני, huawei בינתיים נראה שנותן תמורה, ודאי ביחס למחיר הזול
  • יש לי אייפון 4 ואני ממש לא מרוצה.
    תקוע,הכפתור נעילה כל פעם לא עובד וכל שני וחמישי הוא במעבדה.
    נמאס לי כבר ממנו,יש ימים שבא לי להעיף אותו פשוט מהחלון.
    מה שמונע את זה ממני שנשאר לי לשלם עליו עוד 4 חודשים..

אני חושבת לקנות מכשיר HTC

• אני גם תקועה עם אייפון 4 וממש מאוכזבת.
    אבל נשאר לי עוד מלא זמן לשלם עליו.
    לא הייתי קונה שוב..
    חשבתי דווקא לעבור לגלקסי.

תמרה, מה זה אומר קרינה מטורפת? איך יודעים לאיזה מכשיר יש יותר מלאחרים?
    לא ידעתי שיש הבדל..
  • בזמנו בדקתי לגבי האייפון 5 ביחס לגלקסי המקביל (3?) וזה היה בערך פי שלושה אבל אני לא ממש זוכרת.. לפני כן היה לי אייפון 4 דווקא הייתי מאד מרוצה ממנו, נגנב לי מתוך היד...
  • יש לי נקסוס 5 ואני ממש מרוצה!

• יש לי אייפון 4s ואני ממש לא מרוצה ממנו !! מסך קטן , המכשיר מוגבל ובכלל כל האייפונים לא 100%! הייתי דווקא ממליצה על גלאקסי 3 או סמסונג נוט . לכל חברינו יש מכשירים כאלה והם מרוצים מאוד וגם אלה שעברו מאייפון לגלאקסי ממליצים על גלאקסי !

• גלקסי ורק גלקסי...
    לי יש גלקסי 2, לבעלי יש גלקסי 4 מיני, לאבא שלי יש גלקסי 2, לאמא שלי יש גלקסי 3 לאחי יש גלקסי 4 לגיסתי יש גלקסי 3
    וגם בצד של בעלי לכולם יש גלקסי...

אבל לרכוש באופן פרטי ולא מחברה סלולרית.
    ככה את חוסכת בשקט אלף שקל
  • לי יש אייפון 4 ואני מאוד מרוצה

• אלופות, תודה

• משיח. אני איתך!
    לא ידעתי שיש עוד אנשים שמתחייבים היום. עוול
    יקר מאד
    אני עם גלקסי אס 2 פלוס. מרוצה
  • יש לי גלקסי 3 והוא פצצה (היה לי גם גלקסי 1 לפני כן שלא היה כ"כ מוצלח וגם גלקסי 2).
    אגב לאחי היה אייפון ובעבודה היתה להם אפשרות לשדרג לגלקסי 4 או אייפון 5, אחרי הרבה התלבטויות החליף לגלקסי 4 והוא מאוד מרוצה
  • באררררור שגלקסי מה השאלה??
    S3 או s4! !
    אייפון סתם יקר ומעצבן ולא תומך בכלום חוץ מבעצמו
  • אני לר יכולה להפרד מהגלקסי!!! אין עליוו.
    גלקסי 3 / 4... שניהם מעולים

ליטלילי

• לי יש גךקסי נוט 3
    אונכמו שבעלי אומר.. מיני טבלט
    מסך ענק... טלפון נוח מרווחץלא צאיך לאמץ אתנהעיניים

• לי יש אייפון 4S ומאז עדכוני הגרסא שלו, הוא נהיה מעפאן. הוא נתקע כל הזמן וזוחל כמו צב..
    לפני העדכון, מאוד הייתי מרוצה ממנו.

קניתי לפני שבוע מכשיר מסין ג'יאהו שהוא עם מערכת הפעלה של אנדרואד (כמו בגלקסי) ועד כה, הוא נראה בסדר..

חוץ מזה, שאני מעדיפה לקנות מכשיר מחו"ל, לשלם פחות ולהחליף כל שנה, מאשר להתחייב לאיזו חברה סלולרית שעושקת אותנו למשך 3 שנים.

את אותו הגלאקסי 4S שיש בארץ, בעלי קנה בחו"ל במחיר של 40% פחות מבארץ ובלי התחייבות לחברה סלולרית כלשהיא.

• לי יש אייפון 4
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה