פורקת קצת לחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה עד שיש שקט מהם, ואני נרגעת ומנסה לחיות את חיי, משהו צץ.

חמי במצב בריאותי לא טוב כבר שנים, עבר צינטור ומחובר לקוצב לב
    אנחנו כל הזמן ספגנו ובעלנו וכיבדנו והחרשנו, לטובת מצבו ולטובת השלום שלא בא לעולם
    ותמיד נמצאנו מושפלים, כועסים או אשמים.

מזכירה שמאז היומולדת של הילדים (בתקופת חנוכה) הוא לא מדבר איתנו
    בגלל שלא הזמנו את גיסותי.
    מתן מאד פגוע וכועס, במיוחד כי הוא משתיק את ההתנהגות הברברית שלהן
    ועושה מאיתנו אשמים לאורך כל הדרך... זה ברור.

בקיצור אתמול מכר מאד טוב של המשפחה התארח אצלנו בשביל לנסות לעשות סדר.
    הוא ישב פה עד 3 וחצי בלילה והיה מזועזע לשמוע את הצד שלנו
    קודם הוא מספר שחמי מרגיש לא טוב ובוכה לו שינסה לעזור בכל הזדמנות.
    אני מאד שמחתי שהוא בא כי הייתה לי הזדמנות לפרוק הכל
    הוא היה פשוט בשוק ממה שסיפרתי ואפילו אמר בחוסר טאקט: את ממש חמודה, ציפיתי שתשב פה איזו מכשפה

14 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה לומר שיעזור..
    מקווה שהכל יסתדר ויהיה לך רק טוב ושקט נפשי..

• וואי זה נשמע ממש קשה. אני אפילו לא מתיימר לייעץ
    רק המון
    ועוד באמצע הריון שגם ככה קשה לאסוף את עצמך למשהו.
    מקווה שהכל יסתדר
  • וואו לא יודעת מה לומר לך

כמו שאת כבר יודעת, אני ואת נימצאות במצב די דומה.
    והחודש גיסתי מתחתנת. והעניין הוא שהיא עושה מעיין מסיבה כזאת אחריי המקווה אצל אמא שלהה - חמותי.
    ואני.... צריכה ללכת לשם ולספוג ולדתוק. ללכת לבית שאני מודעת שאני לא רצויה בו. לאנשים שאני יודעת ששונאים אותי ומדברים עליי יום ולילה.
    לשים מסכה וללכת למסיבת הצביעות הזאת. כי גיסתו ממש מצפה ממני וכבר התחילה לפתח מיני ריב ולרמוז למה יהיה אם לא נלך....

אז מצד אחד את ואני במצב שטוב לנו עם השקט הזה של לא להיות איתם בקשר ועוד אחריי כמה שניפגענו מהם.
    מצד שני יש את הבעלים ואת השקט התעשיחתי הזמני שיווצר אחר כך.

האמת היא שאני לא מתכוונת "לסדר עניינים" עם אף אחד. מגיסתו אני מאווווד פגועה ולא אסלח בקלות. מאמא שלו - כבר התרגלנו לצערי להתהפכויות שלה פעם בכמה זמן.

אז סידור עניינים לא ממש יעזור. זה כמו חהלחם ברוח ולהתאכזב כל פעם מחדש.

פשוט אלך באיזשהו שלב בלי לדבר על כלום. אבל כלום לא יחזור להיות אותו הדבר. זה יהפוך להיות שלום שלום וחגים וימי הולדת. זהווווווו

אולי תשקלי זאת גם. הם ירגעו יותר אם יחשבו שהכל "בסדר". ואת תשחקי את המשחק. תהיי ולא תיהי. על אש נמוכה מאוד !!!

ליטלילי

• מצד אחד עכשיו יש לך שקט וחופש מהם ואין מחיר לזה
  • וואו...
    לא יודעת מה לומר לגבי "שולם" ארוך טווח, אבל אולי רק למען בריאותו של חמיך ורק בשביל שירגיש קצת טוב על הנשמה, ללכת ולשמוע (יחד עם הידיד) מה יש להם לומר...

לא פשוט, הרבה כוחות
  • נשמע קשה
  • אני לא מבינה את הטימטום שלהם !
    באמת שאי אפשר להבין , אני בן אדם שאומר הכל בפרצוף ,יש לי מין יציאות כאלה לפעמים של למה בן אדם מגעיל איליי ,הכי ישר ובלי הרבה מסביב ,שונאת שאנשים הולכים מסביב , גם את הבן שלי אני מלמדת לא לרמוז אלא להגיד ישר מה הוא רוצה ...
    לעניינינו...האם זה יעזור ? לא ,זה לא יעזור
    האם את יכולה לבוא בגישה שעצרו רגע ,תפסיקו לשנוא אותי על שום כלום , אני בן אדם טוב שעושה את הכל בשביל הבן ואח שלכן , תפסיקו להיות ביץ' אליי ,להגיד את התחושות שלך בלי מסביב ,בלי להוריד את הראש ובלי להבהיר ,כי אין מה להלבין או להבהיר כאן ,הכל ברור גם ככה ,לך הכל ברור !
    תבואי עם ראש מורם ועם גישה שזו אני וזה מה יש ואלו אתן וזה מה יש בואו נסתדר עם הקיים ,כי לא יהיה משהו אחר . יש ילדים אחיינים ונכדים ויש בן ואח ולטובתם , אותי אתן יכולות לא לאהוב ,את לא מכריחה ,פשוט להפסיק לשפוך שמן למדורה כל פעם , את בן אדם טוב ואין שום סיבה בעולם שתזכי ליחס כזה מאף אחד !! ואם זה לא מקובל ,אז מה לעשות ...תיאום ציפיות ריאליות מהקשר הזה מאוד יעזור , אף אחד לא מצפה שאת תהיי כמו הבת של חמותך או כמו אחות לגיסותיך , מצפים שיתיחסו אליך בכבוד מינימלי, אני בטוחה שכמו לשכנה טובה הם מסוגלים להתיחס אליך ,להגיד לך שלום כשרואים אותך ולא לדבר דברים מומצאים מאחורי הגב שלך ואם קיים משהו שמפריע שיגידו בפרצוף אם יש להן ביציות ולא כמו שהן מתנהגות עכשיו ...
  • אה ולגבי שקט , אז לא מותק תמיד יהיה משהו שיפר אותו , ככה החיים מתוכננים אחרת נשתעמם למוות
  • מי מסתדר עם המשפחה של הבעל??? זה נדירררררר
    חארות כולםםם (כלה ממורמרת)

• וקנין, "כלה ממורמרת" חחח.. זה מצחיק בדיוק כמו שזה עצוב. .
  • חחחחח כולן באותה סירה
    [

• קשה לייעץ במצב כזה
    תלכו אחרי הלב........?!?!
    אני בעצמי במצב משלי
    מנסה לפתוח שירשור בנושא כבר שבועיים......
    רק יכולה לשלוח לך חיבוקים ומלא הבנה
  • יפתי כמו שאת כבר יודעת אנחנו פחות או יותר באותו המצב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה