שחמתך יושבת מולך ואת רוצה להניק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והיא יודעת שאת רוצה להניק ולא יוצאת מהחדר...זה מעצבן!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי יוצאת בעצמי ועוברת לחדר אחר.
    יש אנשים שאין להם גבולות..
  • תצאי מהחדר או לחילופין תגידי בעדינות

• מניקה מול החמה?
  • יש בישניות כמוני, זה תלוי במידת הביישנות והנוחות
    יצא לי פעמיים ופשוט שמתי סינר הנקה
    כמו בקניון, כמו בבית קפה, כמו באולם, כמו בכל מקום אחר

• שונאת את הסינר הזה. ממש לא נוח
  • ממ.. אולי אני בקשר ממש טוב עם חמותי, אבל.. אני מניקה בנוכחותה.. משתדלת לכסות את עצמי כמה שיותר, לא בא לי להיות סגורה בחדר כל הזמן..
  • אני כמו תמרה

• גם אני הנקתי מול החמים עם סינר הנקה.
    מתרגלים. זה הכי טבעי בעולם.
  • אני תמיד הייתי הולכת לחדר ומשאירה את חמי וחמותי בסלון עם בעלי. יש את החוצפנים שייכנסו אלייך לחדר, כמו גיסתי ששאלה איפה אני ונאמר לה שאני מניקה בחדר אז היא דפקה בדלת ונכנסה, שמתי סינר הנקה אז היא מסתכלת על הסינר ואומרת הכל רק שתסירי אותו (היא אוכלת יפה? מעניין לראות איך היא יונקת ועוד כאלה משפטים..).אבל לא שמצי עליה והמשכתי להניק עם הסינר.
    אבל היתה פעם שחמותי ואני רק היינו בבית אז פשוט שמתי סינר הנקה. והנה חוסר טאקט: התחלתי לסדר את הסינר ואת התנוחה של התינוקת שהיתה בערך בת חודש אז חמותי אומרת: "מה קרה, היא לא תופסת?"
    כן, אלה חמותי וגיסתי, שאת חמותי אני מאוד אוהבת והיא מאוד נחמדה אבל הכל אומרת ואין סינון בין מה שעובר לה בראש למילים שיוצאות מהפה ולכן אני שומרת מרחק..
  • זה לא קשור לקשר טוב או לא טוב עם החמות. זה עניין של של אופי או אולי שמרנות. אני לא מניקה גם ליד אימי ואחיותיי.. ולא ליד חברות, בדיוק כמו שאני לא מתפשטת או מתלבשת לידן.. אני גם לא אוהבת שמניקים לידי ומעריכה חברות ששמות כיסוי כשמניקות לידי.
    אני לא אומרת חלילה שאלה שמניקות ליד חברות קרובות אחיות או חמות זה לא בסדר, כל אחת עושה מה שנוח לה ומי שנוח לה עם זה זה בסדר גמור!!! סה"כ לא מדובר בשטחים ציבוריים או בהנקה מול גברים שעל זה אפשר לפתוח דיון..
  • נכון

ויש יותר מעצבן
    אם כבר איכשהו מהר חיברת בלי שהיא תשים לב
    אז היא בוהה לך בציצי ממרחק של 20 סמ איך הילד יונק
  • שונאת , שונאת בטירוף
    , עברתי את זה עם חם וחמותי קודמים (חסרי טאקט ) . בעתיד לא עוברת על זה בשתיקה.
  • להכנס לחדר ולסגור דלת.

/]
  • טוב זה עניין של נוחות עם האדם
    והטאקט של הצד השני
    אני וחמתי לא מסתדרות אז אין מצב שהיא הייתה רואה אותי
    מעבר לזה אחרי הלידה לצערי גרנו עוד באזור שלה והיא רצתה שהדלת של הבית תשאר בטוחה כדי להכנס ולצאת מתי שהיא רוצה ועוד עם חברות
    היא נשארה בגדר רצונות כמובן האמת לא מבינה חוצפה של אנשים
    הרי אם הייתי מרגישה בנוח אז סבבה סינר וכו אבל עוד להכנס לי לבית לחיים ולנשמה דקה אחרי לידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה