מעבר לivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    הרבה זמן לא הייתי כאן
    כי חיכיתי למחזור ואז עשינו ביוץ טבעי וקיוויתי והיום היא הגיעה
    יום שלישי יש לי תור לרופא
    הוא אמר שאם לא ילך החודש נעבור לivf, מה שכן הוא אמר שצריך להגיש שוב בקשה לועדה ולקבל אישור
    אז כנראה ששוב נלך על טבעי החודש

מה עושים אחרי שמקבלים אישור מהועדה? מה התהליך?
    אני הולכת לעשות באסף הרופא דרך הקופה

יש לי את כל הבדיקות פרט לבדיקת שד
13 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקי יקרה...

התגעגענו!!

קודם כל מקווה בשבילך שכן ילך החודש....

אם (חס וחלילה) לא ילך, מקבלים תכנית טיפול עם תאריכים זריקות ומינונים. מחכים למחזור ומתחילים...
    מזריקים את ההורמונים כל יום עד שבבדיקת אולטרסאונד ודם רואים שאפשר לבצע שאיבה.
    את מגיעה אחריי צום ונכנסת לניתוח - תהליל פשוט בהרדמה אך לא ככ כואב. זה משתנה מאחת לאחת. בדכ זה מלווה רק בתשישות באותו היום מההרדמה וכאבים אחריי של יום יומיים כמו כאבי מחזור.
    כבר באותו היום יגידו לך כמה ביציות שאבו ויתחילו בתהליך ההפריה (הבעל כמובן נותן זרע. אפשר להביא מהבית או לתת במקום - מה שהוא בוחר)

אחריי יומיים אתם חוזרים להחזרת העובר/ים לרחם. זה הליך פשוט ולא כואב ומבוצע כמו הזרעה.

מחזיקים אצבעות חזק חזק 12 ימים.

אחריי 12 ימים את עושה בדיקת דם.

בגדול ההליך לא נורא כמו שהוא נישמע!

שיהיה המון בהצלחה!!!! אנחנו כאן לכל שאלה, לרגעי שבירה ולרגעים השמחים והטובים

נשיקותתתתתת

ליטלילי

• היי מתוקה, ליטלילי הסבירה מצויין את ההליך. וכמו שהיא אמרה, אני מצטרפת ואומרת שזה ממש לא כמו שזה נשמע ושזה ממש קטן עלייך!!! שיהיה בהצלחה וקדימה מחכות לבשורות טובות במהרה אמן!!!
  • היי בנות

ליטלילי תודה רבה על ההסבר המפורט :)
    בנוגע להרדמה אני לא דואגת, עברתי 4 הרדמות בהיסטרוסקופיה והתאוששתי מהר כאילו כלום לא היה
    לגבי התכנית, ברגע שמקבלים אישור מהועדה הולכים למחלקת ivf לקבל תכנית במקרה ולא ילך
    או רק שיודעים שבאמת לא הלך וקיבלתי מחזור הולכים?
    מאיזה יום של המחזור מתחילים לקחת את כל ההורמונים?

האם זה משנה את היום של הביוץ? כי היא אצלי הוא תמיד ביום ה-13 של המחזור?
    מה איתך?
    את מתחילה החודש טיפול?
  • אממממ לא מתחילים טיפול בלי מחזור. מתחילים אותו בדרך כלל ביום הראשון / השלישי-רביעי.. תלוי בפרוטוקול...

חגבי הביוץ - את מזריקה בנוסף להורמונים זריקה לדיכוי ביוץ כדי שתהיה להם שליטה עליו. ברגע שבאולטרסאונד הם רואים שאת מוכנה נותנים להזריק אוביטרל שגורם לביוץ ויום אחריי את באה לשאיבה. בדרך כלל זה קורה ביום ה 14

לגבי האישורים - מגישים בקשה וכשיש אישור מוציאים גם טפסי התחייבות לשךב א ודלב ב.

בכל בית חולים זה שונה. יש כאלה שאת מבקשתאישור דרך קופח ותוך 3-4 ימים יש אישור וישמקומות שהמזכירה בבית החולים / רופא הפוריות מבקש את האישור במקומך.
    כלומר, תחילת הטיפול תלוי בשניי הגורמים - אישור ועדה ומחזור.

דברי עם הרופא שלך שיתן לךהפנייה לבקשת אישור כבר עכשיו. עוד לפניי המחזור. כדי שכשתקבלי כבר תוכלי להתחיל ולא תצטרכי לפספס חודש

ליטלילי

• היי ליטלילי

תודה
    הוא אמר כבר שאני יבוא אליו הוא יתן לי הפניה למחלקת ivf באסף הרופא
    זה מספיק או שצריך לבקש הפניה לשלב א ולשלב ב בנפרד?
  • ההפניה עהאישור הם שני דברים נפרדים.
    את מקבלת הפניה ואיתה את הולכת לרופא הפוריות באסף הרופא
    שם הרופא יתן לך טופס לבקשת אישור מהועדה

זה תהליך
    לכן ממליצה כבר לקבוע אתהתור לאסף הרטפא עם ההפניה מהרופא שלך...
    ליטלילי

• ההפניה עהאישור הם שני דברים נפרדים.
    את מקבלת הפניה ואיתה את הולכת לרופא הפוריות באסף הרופא
    שם הרופא יתן לך טופס לבקשת אישור מהועדה

זה תהליך
    לכן ממליצה כבר לקבוע אתהתור לאסף הרטפא עם ההפניה מהרופא שלך...
    ליטלילי

• היי ליטלילי

תודה
    יום שלישי יש לי תור לרופא שלי

בלי קשר שיהיה לך המון מזל טוב ויום הולדת שמח
    ומאחלת לך שתקבלי את המתנה הכי נהדרת שאפשר (תינוק)
  • תודה מאמוש
    בהצלחה גם לך הלוואי שההפריה הראשונה תהיה כם האחרונה!!!!

ליטלילי

• היי ליטלילי

תודה
    מקווה שחגגת כמו שצריך ביום הולדת ונהנית בספא
  • היה מאוד כייף (:

עכשיו נותר לחכות למחזור כדי שאוכל להתחיל סבב נוסף.....

ליטלילי

• מחזיקה אצבעות שלא יגיע
  • אמןןןןןן

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה