לחוצה לפני בידקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום לכולן אני חדשה כאן וחדשה בהריון :)

אני בערך בשבוע 7 או 8 אני עוד לא יודעת כי לא עשו לי בדיקת דופק עדיין...
    המחזור שלי היה לא סדיר ולכן אני לא יודעת מתי נכנסתי להריון וממש בהתחלה חשבו שיש לי הריון חות רחמי והלחיצו אותי המון, מפה לשם יצא שעדיין לא עשיתי בדיקת דופק ורק שבוע הבא אני אעשה...
    מן הסתם עוד לא סיפרתי לאף אחד ואני ממש ממש לחצה משבוע הבא ואני מפחדת שמשהו לא בסדר ואין לי כל כך עם מי לחלוק את זה... בעלי בכלל לאמבין את הקטע הזה הוא חושב שהכל חלק בהריון וכל היתר בראש שלי..... אז כאן זה המקום הכי בטוח לדבר על הפחדים בלי לחשוש שלא יבינו אותי
9 תגובות
עמוד 1
  • היי ! קודם כל המון מזל טוב
  • היי ראשנית ברוכה הבאה!
    בשעה טובה על ההריון דבר ראשון!
    מוצר לשאול למה חשבו שההריון חוץ רחמי?
    אני גם לחוצה לפני כל בדיקה אפילו הפששוטה ביותר וגם בעלי בטוח שזה הכל בתוך הראש. אבל ככה אנחנו. טבעי לנו להיות נרגשות ומבולבלות.
    צריך לזכור אבל שבדר"כ ב"ה הכל בסדר וכך גם יהיה אצלך.
    אמן שהכל ישאר רק בתול הראש שלנו
  • בשעה טובה וברוכה הבאה

• היי בנות

תודה רבה על התמיכה!!!

חשבו שיש הריון חוץ רחמי כי באתי בשלב ממש מוקדם והרופא ראה משהו מוזר שק הריון מצד אחד רבל משהו על השחלה מצד שני אז הוא החליט שזה יכול להיות הריון חוץ רחמי... היה יום מאתגר....

אני בת 28.

מקווה שיהיו חדשות טובות שבוע הבא בע"ה!

• שיהיה בשעה טובה ובע"ה הריון קל ותקין :)

• בשני ההיריונות הייתי מאוד במתח לפני בדיקת דופק וגם לפני השקיפות ולפני הסקירה הראשונה. זה טבעי ביותר. כל השליש הראשון מלחיץ..
    בהצלחה
  • ברוכה הבאה,
    תלמדי להכיר כמה הפורום הזה עוזר לפרוק, להבין שאת לא פסיכית, ושרק נשים במצבך יבינו אותך :)

תעדכני אותנו מה היה בבדיקת הדופק.
    בעז"ה הכל בסדר- הכי חשוב אופטימיות והמון שמחה ורצון טוב

• הגעת למקום הנכון בשעה טובה
    וכל הרגשות מובנים בהחלט
    אנו כאן בשבילך
    בהצלחה ועדכני
    שיהיה קל ותקין בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה