הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. שאלה כמה זמן מהרגע שנקלטים מתחילים להרגיש איזשהי תופעה של הריון?
4 תגובות
עמוד 1
  • שאלה כללית מאוד. אצל כל אחת זה שונה יש כאלה שהתופעות לא נוגעות בהן לאורך כל ההריון ויש כאלה שלא מפסיקות לסבול מהבחילות וכל השאר עד הלידה. אצלי אישית היו ממש בחילות והקאות לאורך כל היום, עייפות שגרמה לשיבושים בתפקוד היומיומי וכל זה היה בשבועות5-6..ואז זה פתאום הפסיקה ושוב חזר בערך בשבוע 10 ככה אם אני זוכרת טוב.. מאז ועד היום( היום נכנסתי לשבוע 18) אני סובלת מבחילות בוקר והעייפות לשמחתי פחות חוגגת אצלי. אז כשיגיע הרגע תאמיני לי שתרגישי . מקווה שיעבור לך בקלות!
  • אם את מתכוונת לשאול אם מרגישים משהו אחרי שנקלטים ולפני שעושים בדיקת הריון, אז זו שאלה שנשאלת כאן המון- ולסיכום:

רוב הנשים אומרות שלא הרגישו שום שינוי , חלקם הרגישו כאבים כמו לפני שמקבלים מחזור וחלק קטן הרגישו כאבים בחזה.
    בחילות וסחרחורות אצל רוב הנשים לא מגיע לפני שבוע 5-6.

בהצלחה!!
  • תודה בננות :)
  • תודה בננות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה