כמה חיכתי לרגע הזה... בשעה טובה ילדתי נסיך!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ברוך ה ותודה לה' על שזה מאחורי.. היה לא קל ולא פשוט זה התחיל עם ירידת מים בחום שלישי בבוקר..נסענו לבית חולים פתיחה של אחד וחצי סהכ.. צירים לא סדירים.. אישפוז וממתינים.. אחרי בדיקה בחמש בערב מבשרת לי שלא התקדמה הפתיחה.. אני בדיכאון בשלב זה כי סבלתי נורא .. נתנו לי זירוז ואנטיביוטיקה ואז צירים על שלוש ארבע דקות כואבים רצחחחחח ראיתי כוכבים.. וכל זה עד עשר בלילה הייתי מותשת מאד ... בדיקה וברוך ה פתיחה שלוש.. יורדים לחדר לידה.. שוב בדיקה פתיחה שש וחצי!!!! צרחתי לאפידורל לפני שיהיה מאוחר מידי.. הגיע מרדים ועשה לי נס!! ואז כבר חייכתי וחיכתי ללדת.. התמלאתי מרץ אבל פה זה לא נגמר.. דווקא ניתה פתיחה מהירה ויפה והגענו לפתיחה מלאה ..אך הוא לא ירד מספיק לתעלה.. למרות ההרדמה עוברים לתנוחה על 6 שיעזור לו. מסתבא שלא עוזר...פיטוצין לוריד וגם לא הלך..שעה 5 בבוקר הוחלט על וואקום... למרות האפידורל כאב רצחחח!!! ובשעה 05:43 נוחד לנו הבן היפה שלנו. זהו בעיקרון היה קשה 25 שעות של סבל בלי שינה .... אבל זה אושר לא יאומן!!! /שיהיה בקרוב אצל כולם
14 תגובות
עמוד 1
  • וואו בשעה טובה!!! איזו אמיצה, איזו לידה!
    המון נחת בריאות ואושר מהנסיך הקטן

• יווו מזל טוב!!!
  • מזל טוב!!
    בע"ה רק אושר ונחת מהקטן :)

• מזל טובבב המון נחת ובריאותתתתת
    [

• מרגש
  • מזל טוב!!!!!!!!!
  • מזל טוב
  • איזה כיף! מזל טוב מתוקה.
    בתקווה שמעכשיו יהיה רק שמח וחיוכים ובלי סבל נוסף
  • מזל טוב!!!!!!!!!!