היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות. עוד שבוע אהיה חודש 5 עדין לא יצאה לי אפילו בטן קטנטנה אני עדיין שמה ג'ינסים לעבודה והכל רגיל וזה לא נראה כאילו אני בהיריון חחח בכל מקרה לעבודה אני ממש קמה מוקדם ונמאס לי לשים ג'ינסים בא לי כבר בגדי היריון... על איזה חנויות אתן ממליצות לקנוות בהן בגדים יפים ? (חוץ מרמי-לי) אני מכירה. ועוד מעט אביב... מתי אתן ממליצות לקנות? עכשיו או לחכות לבגדים קצרים?
6 תגובות
עמוד 1
נראה לי שמכנסיים את יכולה כבר עכשיו (לעבודה גם ככה הולכים עם ארוך לא?) אני קניתי ב-h&m וממש מרוצה חולצות תקני רק כשתצא הבטן ותקחי בחשבון שזה משתנה די מהר בחודשים הבאים תהני בקניות
בחיים לא קניתי בגדי הריון אני מהנשים שהתברכו בגוף צר כך שרק הבטן יוצאת אז עד חודש חמישי ג'ינסים הכל... ומחודש שישי בערך הייתי קונה שמלות גומי לקיץ (או טוניקות דקות) וטוניקות צמר/פרווה לחורף.
לא הייתי מגיעה למצד שלוחץ לי על הבטן. הכי נוח שיש.
תודה לכן בנות שתהיה שבת שלום!
לפעמים כל מה שצריך זה רק מידה אחת יותר מעבר לזה קניתי אצל מישהי שמוכרת אחלה דברים ממזכרת בתיה המקום שלה נקרא חלב M תקשי בגוגל אם בא לך תהני
אני קניתי ב H&M יש שם מחלקה שלמה לנשים בהריון אני קניתי משם טייצים טוניקות והייתי ממש מרוצה
אני לא קניתי בחנויות לבגדי היריון (זאת טעות שעשיתי בהיריון קודם שהיה בעונה אחרת, בקיץ, ואח"כ סתם תקועים בארון). אם את עד עכשיו עם בגדים רגילים זה אומר שכנראה כמוני לא עלית במידה, רק בבטן, אז את יכולה לקנות טייצים בחנויות של האנס (s.waer) יש להם טייצים עם גומי למעלה שזה מעולה לבטן היריונית. חולצות אפשר למצוא בכל מקום כאלה שנמתחות לבטן וטוניקות ארוכות.אני קניתי סוודרים בגולף, חולצות גם כן של האנס, בפוקס ובקסטרו. חצאיות גם כן עם גומי לבטן בחנויות "זברה", שמלות קניתי בפוקס ובקסטרו כאלה מטריקו או בד אחר שנמתח. הכל במידה שלי, רק בדים שמתרחבים על הבטן.