מנשא בד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני מתקרבת ללידה השלישית שלי...
    בשני ילדיי הקודמים השתמשתי בהתחלה הרבה במנשא בד של מנשארי. הבעיה איתו שהוא רצועה אחת ארוכה ושאם את שמה אותו מחוץ לבית אז עד שהוא נמצא על גופך הוא גם נגרר על הריצפה בשל אורכו...
    מישהי מכירה או שיש לה את המנשא בד של שרון דרור? הוא על אותו עקרון רק יותר נוח ללבוש אותו, מגיע כבר מוכן ורק צריך לעשות קשר אחד....
    המלצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לי יש מנשא של שרון דרור, סה"כ אני מרוצה, הקטנציק אוהב להיות בתוכו, נרדם מהר . היתרון הגדול שלו שאת יכולה להשכיב את התינוק בשני הצדדים (ראש בצד ימין או בצד שמאל). עם הילדה הגדולה שלי השתמשתי במנשא צמד הייתי עוד יותר מרוצה הוא היה עוד יותר נוח ללבישה אבל להחליף צד היה שם ממש מסובך ולא עשיתי את זה , היא תמיד שכבה בצד ימין . אם את לא משתמשת במנשא לפרקי זמן ארוכים אז זה לא נורא. אם הייתי בוחרת עכשיו בין שני המנשאים נראה לי שהייתי בוחרת בצמד.
  • לי יש את המנשארי ואין עליו. לא נגרר לי על הרצפה (ואני לא גבוהה).
    אולי את לא קושרת נכון?
  • אני מתכוונת שהוא נגרר על הריצפה עד הרגע אני קושרת אותו אלי..לא בזמן שהתינוק בתוכו...
  • האמת כבר לא זוכרת.. המנשא הזה מעולה כי התינוק נמצא בו בתנוחה עוברית ועבורי הוא היה ממש גלגל הצלה. אם בסמן הקשירה מפריע לך שזה נוגע ברצפה אז אולי תנסי לקשור אותו כשהחלק הארוך מונח על הספה או משהו כזה.
  • שלום בנות!
    מישהי ניסתה את המנשא של לופיקס?
    הוא נראה נוח, מתלבש כמו חולצה. מנשא צמד גם נראה נוח.
    http://www.minsa.co.il/elastic-wraps
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה