צריכה עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שדיברתי על זה המון ואנספור פעמים...
    אבל אני 8 ימים אחרי הזרעה ו....כלום!
    אין שום דבר חדש, שום הרגשה מוזרה ...רגיל

שישי שבת הייתי אצל אמא שלי ולא הפסיקו לדבר על הריון (בנות דודות שלי) והן לא יודעות על המצב כמובן בגלל זה מדברות בחופשיות....
    והרגשתי שהדמעות פשוט בעיניים, זה קשה!!

מתי, מצי ארגיש כבר משהו ואתבשר??
    צריכה חיבוק גדול
14 תגובות
עמוד 1
  • שולחת לך חיבוק ענקייייייייי יקירה לא מחייב להרגיש כלום בסוף זה יגיע!!! עוד קצת ותתבשרי בבטא מהממת!!!
  • פוקה אני כל כך מבינה לליבך...

אומרים שכשזה מגיע אז כבר שוכחים מהדרך הארוכה והקשה מרוב השמחה הגדולה.... אז קדימה לאסוף הרבה כוחות לעבר המטרה!

שולחת לך מלא חיבוקים ומחזיקה לך אצבעות לבטא מהממת!!!!!

לילך
  • היום מדדתי חום בבוקר ויצא 36.2 שזה נמוך מאוד!!!
    אני מהבוקק במצב רוח חרא, קרבי כבר לא יודעת מה עובר עליי
    די נשברתי, לא יכולה לשקר לעצמי עם השטות הזאת של להיות אופטימית ולחשוב חיובי, פשוט לא!!!

אין לי כוחות, מצטערת שאני נטל עלייכן ומאוד שלילית, כבל זאת אני לצערי וככה אני מרגישה עכשיו
  • נשמה שלי אהובהההההההה

את לא נטל ולא נעליים!! את מלאך וזה ברור לגמרי מה שעובר עלייך!! כולנו עוברות את זה וכולנו כאן כדי לחזק אותך!!!

את תיראי שיהנה בסדר ואני עוד אגיד לך "אמרתי לך"!! זה יגיע מהר יותר ממה שנדמה לך..

תנשמי עמוק ותאגרי כוחות לעוד קצת. עוד מעט. עוד טיפה ותאחזי בידייך בייבי שיצרח לך בלילות ולא יתן לך לישוןןןןןןן
    קבלי בינתיים מלא

ליטלילי

• תודה לכולן...
    ליטלי מתה עלייך חחחח...

אני מקווה לטוב כי היום באמת באמת נשברתי סופית...
    תגידו, אתמול והיום יש לי דקירות כאלה בצד שמאל בעיקר ולפעמים בימין...מוכר לכן? זה מלחיץ אותי...
  • כןןןןן ז מה שקורה לי החודש ומוזר ממשששש

כמו כאבי היוץ כאלה. זה הולך ובא!

ליטלילי

• כן בדיוק...רציתי לכתוב ממש כמו כאבי ביוץ אותו הדבר שבאים והולכים
    מעניין מה זה כי הריון לפחות אצלי לא נראה לי..
    .אז מה זה??
  • תודה לכל הבנות כאן, החיבוק שלכן עזר לי מאוווןד
  • פוקה, קבלי חיבוק דב חזק חזק
    אני מזכירה לך שאני לא הרגשתי כלום ועדיין לא מרגישה... נכון, זה מלחיץ ומיאש
    אבל עוד קצת, ממש קצת תהיה לך בדיקת דם, והיא היחידה שתקבע.
    ואמן אמן אמן שתתבשרי בבשורות משמחות..

Boten
  • קראתי אז שכתבת שלא היו לך בכלל סימנים וכל כך הרגשתי שאת מדברת אליי חחח אני כל היום כבר מרביצה לציצי אולי יכאב משהו שם...

אבל מה שהוריד לי את כל האויר זה חום השחר...36.2 שזה נמוך והוריד לי את כל האויר ...
  • מאמוש, זה לא אומר כלום. תהיי אופטימית או לפחות תשתדלי....

Boten
  • אז היום זה היום ה 10 להזרעה...עדיין לא מרגישה כלום מלבד כאבי מחזור שהולכים ובאים שזה רגיל אצלי ותמיד ככה....
    להגיד שיש לי תחושה טובה? לא....אני מרגישה שזה המחזור...
    קראתי שחום השחר צרעך לישום לפחות 3 שעות שהגוף במנוחה ואז למדוד
    אתמול היה 36.2, היום 36.4 ואחר כך נרדתי ךעוד 3 שעות ושוב 36.2, אז כנראה שזה באמת לא כל כך אמין ומדוייק.....

מה אני אגיד לכן, מקווה שיהיה טוב בעזרת ה' כי אני ממש מרגישה שאני צריכה לקבל
  • פוקה... היום העשירי נגמר.
    עוד יומיים ואת יכולה לעשות בדיקה!!
    ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה