מיקום שליה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני שבוע 17. בשבוע 13 הגענו למיון עם דימום חלש חלש הרופאה שם בדקה והכל בסדר ואמרה שהשלייה קרובה לעובר ושלא נקיים יחסים 10 ימים. שבוע וחצי אחרי הייתה לי את הסקירה ששם הרופאה אמרה שהשלייה לא קרובה לעובר אבל היא אמורה לעלות עם ההריון למעלה, וכתוב במכתב שקיבלתי מיקום שלייה ימנית. מה זה אומר? אם זו הייתה שלייה פתח אז הרופאה בסקירה הייתה אומרת לי? שאני צריכה להיזהר יותר? אני קצת מבולבלת
4 תגובות
עמוד 1
  • זו לא שיליית פתח ,זה אומר שהשילייה מאוד קרובה לצוואר הרחם ,ועם התרחבות הרחם וגדילתו השילייה תעלה כלפי מעלה ,תעקבו בסקירה הבאה מה עם השילייה
  • מה זה אומר שהיא קרובה לצוואר הרחם? זה מסוכן? צריך להימנע מיחסים?
  • הייתי שואלת בפורום הרפואי.
    אני מכירה שאם השליה קרובה לפתח אז צריך להיזהר אבל שזה גם משתנה די מהר עם צמיחת הרחם
  • אם היתה שילית פתח היו אומרים לך.שילית פתח יושבת על צוואר הרחם.
    זאת ככל הנראה שיליה נמוכה שהשתרשה לה קרוב לצוואר הרחם, גם לי היתה שיליה נמוכה שנצפתה בסקירה הראשונה, הרופא אמר לא להתאמץ ולא לקיים יחסים כי התכווצות הרחם יכולה לההיא לדימום כי השיליה ממוקמת ליד כלי דם.
    בסקירה השניה היא עדיין לא עלתה, וכשהגענו לרופא בשבוע 27 אמר שהיא כבר עלתה והעובר עבר אותה אז אין כל בעיה.
    בעיקרון ברוב המקרים, שיליה נמוכה תעלה למילה ותתרחק מצוואר הרחם, עד חודש שביעי בערך.לא יודעים איך זה קורה משערים שהרחם גדל ומושך איתו למעלה את השיליה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה