מעקב הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי!
    אנחנו בתחילת הריון ראשון והפנו אותנו למעקב הריון. בקופת חולים אמרו לנו שכדאי ללכת לטיפת חלב, ובטיפת חלב אמרו ללכת לקופת חולים. השאלה היא- לאן ללכת? כל אחד אומר שהשני יותר טוב....
8 תגובות
עמוד 1
  • מעקב הריון עושים אצל הרופא נשים , ופעם בחודש הולכים לאחות לשקילה בדיקת שתן וכו׳
  • אז.. למה בעצם צריך טיפת חלב?
  • אני הבנתי שיש קופ"ח שמפנות לטיפת חלב
    רק לא הבנתי למה בטיפת חלב הפנו אותך בחזרה

• אני הבנתי שיש קופ"ח שמפנות לטיפת חלב
    רק לא הבנתי למה בטיפת חלב הפנו אותך בחזרה

• הם אמרו לי שקופ"ח הפנו אותי אליהם בגלל פוליטיקות, והם מוכנים לקבל אותי אבל אני זכאית להכל בקופ"ח. זה ממש מוזר
  • אני (במכבי) עושה אצל רופא נשים
    בהצלחה

• גם לי קרה כמו לך.
    במרפאה שלי בראשון לציון הפנו אותי לטיפת חלב ובטיפת חלב אמרו לי לעשות בקופת חולים. בסוף מצאתי את המרכז לבריאות האישה בנס ציונה ואני עושה שם.
    איפה את גרה?
  • עזבי אותך טיפת חלב
    את המעקב את עושה אצל רופא נשים אחת לחודש וחצי חודשיים ופעם בחודש אצל אחות הריון שעושה שקילות לחץ דם ושתן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה