התבלבלתי לגמרי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל הטיפולים, בחודשים שאני לא עושה טיפול אני לא עוקבת אחריי מתי קיבלתי וכמה ימים המחזור. כלומר מתי קיבלתי וכמה ימים עד שאני אמורה לקבל שוב.

שורה תחתונה....

קיבלתי ב 20.1 בפעם האחרונה - ז"א שהיום עברו 28 ימים מהיום שקיבלתי.
    מתי אני יכולה לעשות בדיקה???? מתי אני אמורה לקבל?
    הרי אני לא אמורה לקבל ב 20 לחודש נכון? כי כשאני בחודש של טיפול רחריי שבועיים אוביטרל (ביוץ) ואחריי 14 יום כבר בדיקת גם = 28 ימים

וואיייייי חפרתי!

אני יכולה לעשות מחר בדיקה ביתית????????

ליטלילי

8 תגובות
עמוד 1
  • מחזור הוא בין 26 ל34 בערך ימים. תלוי מתי היה הביוץ. זה יכול להיות מוקדם אם למשל את פוליצסטית אז הביוצים הם מאוחרים.
  • אני לא פוליציסטית..

זו הבעיה החודש שבגלל שהיו לי כאבים שהם דומים לכאבי ביוץ - אני לא יודעת מה מהם היה ביוץ. החודש הזה התבלבל לי לגמריי.....

אני פשוט אניח לזה עד סוף השבוע ואז ניראה כבר מה יהיה. לא אעשה בדיקה סתם

ליטלילי

• ליטללי, יש לך מייל אולי?
  • כן מאמוש [email protected]

ליטלילי

• כן מאמוש [email protected]

ליטלילי

• אני לא יעשה עכשיו...
    לא קניתי כדי שלא אתפתה לעשות
    רק בסופ"ש אעשה אם עוד לא אקבל..

ליטלילי

• אני לא יעשה עכשיו...