היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
2. יש לכן סימני מתיחה? עליתי 15 קילו ולצערי כן יש לי סימני מתיחה
9 תגובות
עמוד 1
עדיין לא עליתי למזלי רק ירדתי . הנסיכה שלי דווקא גדלה יפה בבטן למרות זאת.
ולא הופיעו עדיין סימני מתיחה ומקווה שלא יופיעו גם. אומרים שזה גנטי אצלנו לאף אחת אין ולא היה מקווה שגם אצלי יהיה ככה
בקודם 12 קילו ויש לי מלאאאאאאאא איכס בזה בנתיים 11. מקווה לעצור פה
שבוע 29, 10 קילו
עליתי 16..בלידה ירדתי 6. יש לי סימנים רק בצדדים של הטוסיק..בשניצלים..
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
עם נהוראי: עליתי 7 קילו, סימני מתיחה היו יחסית אבל מאד בהירים (הייתי פלטה בבטן, מאד רזה, הגוף שלי די התקשה לעכל גודל של בטן) אבל הפס מתחת לטבור ומטה היה די בולט. אחרי המון ים, שמן ושיזופים של שעות הסימנים נעלמו כמעט לגמרי והפס עם הזמן.
עם תהל: עליתי 8 קילו, הסימנים אותו הדבר והפס לא חזר.
בהריון הנ"ל הגוף כנראה התרגל אז שוב מעט סימנים בהירים ואין פס.
(שמש חכי לי
שירה שירה ,כשהיא תרצה היא תשתף ,כמוך :) ובהריון ראשון 15 היו קצת סימנים על הבטן התחתונה ,כמעט ולא רואים אותם הריון שני 10 ק"ג ואפילו ירדתי במשקל (סוכרת הריון) לא נוסף שום סימן מה שהיה נשאר
בינתיים עליתי 13 ק"ג. אין סימני מתיחה. לא היו לי גם ההיריון הקודם.
12 קילו. למזלי בלי סימני מתיחה. עכשיו חודש אחרי לידה ויש עוד 4 קילו מיותרים
~~ענת~~
עליתי 14 בהריון ויש לי סימני מתיחה, אבל לא על הבטן - על המותניים