הקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    אני נמצאת בשבוע 9 פלוס 1 הריון שני.
    מזה 3 שבועות יש לי הקאות ושלשולים כל יום כל היום.
    כבר אושפזתי לאיזון והרגשתי אחר כך במשך כמעט שבוע ממש טוב.
    מאז אני כל יומיים חוזרת למיון נשים כי אני כבר לא מסוגלת לחבק את האסלה.
    יש ימים שאני לא אוכלת כי אני חלשה מכדי לקום להקיא (היו פעמים שהקאתי במיטה).
    העניין הוא שלא משנה מה אני מרבה לשתות המון כדי לא להתייבש נושא האוכל הוא הבעייתי...
    בכל פעם שאני מגיעה למיון אני לא מיובשת ולכן שואלים אם אני רוצה שוב אישפוז או הביתה אבל אישפוז בשבילי יהיה סתם... אציין שאני לוקחת בבית זופרן וגסטרו וזה עדיין ממשיך.
    שאלתי היא:
    מה אפשר לעשות במצב המתסכל הזה?? אני כל היום במיטה שותה מים מפחדת פחד מוות להכניס משהו לפה כי אחרי כמה דקות זה יוצא..
    האם כמו שאומרים במיון רק בגלל שאני לא מיובשת אז אין מה לעשות להמשיך ככה עוד לודש טחצי עד שזה כביכול אמור להסתיים??!!
    אודה לתשובתך ועזרתך בהקדם.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יש עוד מספר תרופות שאפשר לנסות
    אין הבטחה שיעזרו, אבל כדאי לבקש מרשם מהרופא שלך
    2. אפשר לנסות הזנה תוך ורידית - זה באשפוז
    3. נכון, בסופו של דבר רק הזמן יוביל להחלמה מלאה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה