היה לכן זמן לחגוג יום האהבה עם הבעל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי זכתה במשהו מפתיע? מפנק? מרגש?
    אני אתחיל: אני קיבלתי נאדה.
    די מאוכזבת לומר את האמת, אמנם לא חג יהודי אבל כייף לחגוג אהבה בכל זאת קיוויתי למשהו קטן.. כנראה שהבעל שלי ממש לא רומנטי :(

בריאות ואהבה!
16 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו חוגגים את טו' באב
    לדעתי את צריכה להגיד לו את שעל ליבך.

• בכלל שכחנו
    היי גם אני לא קיבלתי כלום. מצד שני גם לא קניתי כלום חחחחח

אולי תגידי לו שב לך ערב רומנטי?
  • כן, חגגנו על הספה בסלון כם פיצה וסדרה במחשב ובכי של הגוזלית בין לבין;)

~~ענת~~
  • אנחנו לא חוגגים את הוולנטיין, רק את ט'ו באב
    (למרות שזה בכלל חג לרווקים - פעם בני ישראל הצעירים היו לובשים בגדים לבנים ויוצאים לחגוג בכרמים ולמצוא אהבה...)
    אבל דווקא השנה, כשכולם פירסמו תמונות של המתנות שקיבלו, קינאתי קצת
    אולי כי בעלי היה בעבודה והקטנה החליטה שהיא עושה לי יום טרור ולא מפסיקה לבכות...
  • בעלי הביא לי זר פרחים

• לא כל הגברים קונים מתנות.
    יש כאלה שלא יודעים איך להיות רומנטי בדרך של מתנות.
    בעלי לא מאלה שקונים מתנות אף פעם.
    אבל הוא מאוד מפרגן במילים באופן יומיומי ומאוד מביע מילות אהבה באופן יומיומי.
    קונה איתי מה שאני מבקשת.
    אז כל אחד רומנטי בדרכו שלו, לא הכל זה חומריות גם לדעת להביע רגשות במילים זה מתנה.
    אני מעדיפה את זה מאשר שיקנה כי צריך/כי כולם קונים/כי אם לא אתאכזב.
    את יכולה להסביר לו מה המשמעות של יום האהבה אולי שנה הבאה יפתיע. או בטו באב.

• אצלנו חודשים ינואר פברואר גדושים בחגיגות של אהבה
    מאוד כיף

31.12 זה היום בו הכרנו
    1.1 היום בו יצאנו לראשונה
    25.1 יום הולדתי
    27.1 יום נישואים
    31.1 *** נולד אביב ***

• אותי הפתיע בסופ"ש מפנק שהוזמן לסוף החודש במלון בראשית במצפה רמון (אי אפשר לפני בגלל העבודה שלו...)
  • ישראליתי כיף לקרוא!!!
    כמה שמחות 5555 שיהיו תמיד בע"ה
    מקסים בן זוגך

• אם אנחנו זוכרים את היום הולדת שלנו כבר טוב
  • כן בטח היה חחחחח נסענו אני הילדה בעלי ו.......חמותי

• אנחנו היינו בסופ"ש במלון פסטורל בצפון, התפנקו שם בספא (עיסוי שוודי עם אבנים חמות, למי שאי פעם תזדקק להמלצה זה ממש טוב) וגם טיילנו קצת באיזור.. האמת שזה לא היה לכבוד יום האהבה, אלא כי היום הולדת של בעלי נופלת בדיוק בתאריך הזה, אבל אני זוקפת את זה גם לכבוד זה חחח..
    בכל מקרה, אנחנו לא מהזוגות הדביקים שמציינים את הולנטיין או טו באב.. יש לנו את הרגעים שלנו ביום יום שאנחנו קצת דביקים וזה מספיק לנו

אתי
  • טוב עכשיו גרמתן לי עוד יותר לקנא.. חבל ששאלתי חחחח...
    נראה לי ששנה הבאה אני לוקחת את המושכות לידיים ויוזמת בעצמי אחרת זה שוב יהיה נאדה אחד גדול.

בריאות ואהבה!
  • ישראלית מזמן כבר רציתי לשאול אותך
    למה את קוראת לו בן זוגי ולא בעלי???

• גם אני לא קיבלתי כלום!!!!!
    אבל לא אכזבה כל שנה הוא ככה חחח
    ואמרתי לו ימגעיל תביא לי פרח עלה משהו
    התשובה שלו כמןבן אצלנו כל יום יום אהבה.......
    ממשששש!!!!!!!!!
    [

• אנחנו הלכנו לארוחת בוקר ביום שישי. ככה יצא, כי שנינו היינו פנויים בבוקר, בלי קשר לחג האהבה. ואח"כ המשכנו להוריי שישי-שבת.
    בפעם הבאה תגידי לו. הגברים הם עם מוזר ולא תמיד מבינים אא"כ אומרים להם מפורשות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה