מיקום שלייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני שבוע 17. בשבוע 13 היה לי טיפת דם בתחתונים והגענו למיון כי המרפאה שלי כבר הייתה סגורה. ( זה לא אחרי קיום יחסים)
    הכל בסדר עם העובר אבל הרופאה שם ( שציינה כי היא רק שנתיים בתחום) אמרה שהשליייה קרובה לעובר ולא לקיים יחסים ועם ההריון זה יעלה. שבוע אחרי היינו בסקירה ששם הרופאה אמרה שאין מה לדאוג טעם ההריון זה יעלה וזה לא שהשלייה קרובה לעובר. היא כתבה בדוח שלייה ימנית. לא פתח לא תחתונה. מה זה אומר?? האם עלינו להמנע מיחסים? יש לי תור לרופא שלי רק עוד 3 שבועות ולר יודעת מה זה אומר. תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המידע חלקי ואינו מלא
    אין דבר כזה שלייה קרובה לעובר, אם כבר קרובה לצוואר הרחם

אני לא מבין האם השליה כעת פתח או לא. לכן איני יכול לייעץ לך מה לעשות. כדאי לשאול את הרופא בציעה את הבדיקה:
    כי מצד אחד היא כותבת "שליה ימנית. לא פתח ולא תחתונה"
    אבל את מוסרת שאומרת בע"פ: "שאין מה לדאוג...זה יעלה"

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה