מאפרת בתל אביב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות בת דודה שלי מתחתנת בעוד שבועיים בתל אביב
    אני מחפשת מאפרת טובה שתבוא למלון שניהייה בו
    האם יש לכן המלצות?

8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי שמץ אבלללל

את באה לתל אביב?
    לכמה זמן???
  • כן מותק באה לסופש חמישי עד שבת
    ניפגש לקפה?

• יש לי המלצה חמה על מאפרת שאיפרה אותי לחתונה, היא מגיעה למקום, יש לה ניסיון של שנים, היא מקסימה ומרגיעה , אפשר גם להגיע אליה כמה ימים לפני החתונה לאיפור ניסיון. שמה סיגל גרושקה
  • בע"ה כן!!! תזכירי לי באותו שבוע!!!
    אנחנו בדיוק נעבור ובטח נפרק קרטונים ונהיה במרתון

• יש לי מאפרת נדירההההה אין דברים כאלה!! היא היתה מדריכה את הקורסים אצל ירין שחף מלא שנים ועכשיו עצמאית ..היא מהמרכז ומגיעה לכל מקום בתאום מראש קוראים לה ליאת ..לא זוכרת את המשפחה 0525122108
  • יש לי מאפרת פצצה שמגיע אל הלקוחה.
    טל: 0527928133
  • יש לי מאפר מקצועי ומדהים!
    איפר אותי ואת אמא שלי לחתונה של אחי
    https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%A8-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%94/155817934482161
    מצאתי רק את הדף בפייס שלו - תומר עזריה.
    קיבלתי מחמאות במשך כמה חודשים על האיפור...

http://lb1f.lilypie.com/f7R0p2.png" border="0">
  • יש את מספרת "ינקה" ברחוב בן יהודה בת"א. אחותו היא מאפרת מ-ע-ו-ל-ה !!!
    לא זוכרת את שמה. ניסיתי כמה מאפרות כשהתחתנתי וכולם איפרו אותי זוועה ורק היא איפרה מהמם ועדין.
    מאז איפרה גם את אחיותיי, גיסתי וחברות והיא מאפרת ממש טובה.
    תמצאי את מספרת ינקה בגוגל ותבקשי את הטלפןן של המאפרת - אחותו השל בעל המקום, נדמה לי שקוראים לה אתי ולו קוראים רפי, היה הספר שלי כשגרתי בת"א לפני שהתחתנתי, כנראה שההיריון שיבש לי את הזיכרון..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה