היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שנתיים וחצי כבר לעזאזל! מה לא בסדר??? למה השלילי התמידי הזה.. ככ לא ציפיתי החודש ועדיין זה כואב ככ. שוב שלילי. עד מתי?? אני מותשת פשוט. עכשיו מחכה לווסת ומתחילים מחזור ראשון של ivf. אני ככ חדת שרציתי להתקשר ולבטל היום. אבל מצד שני, ככ נמאס לי מהשלילי.. אוף מתפוצץ לי הראש ואני ככ עייפה מכל זה.. מה עושים עכשיו..
7 תגובות
עמוד 1
יקירתי, את בדרך הנכונה! עד עכשיו הכנת את הקרקע לבייבי המיוחל, מבטיחה לך! זהו, בעזרת ה' על ההפריה הראשונה את נקלטת!!
תתפללי, תאמיני וזה יקרה...! מחזיקה לך אצבעות ותחייכי, שמעת?!
אמן יקירתי. אמן.. בא לי לבכות..
שיהיה המון בהצלחה! מאחלת לך קליטה מהירה
קרן אור....
אני כלכך מבינה את האכזבה הקבועה הזאת מהשליליים כל חודש
אבל ראי במעבר ל ivf דרך חדשה.. דרך טובה יותר.
בואי נגיד שאת עןלה עכשיו לנהוג בכביש מהיר או בבכביש 6 כששאר הארץ פקוקה!!
ראי זאת כדבר חיובי.. מזרז עניינים ומדוייק קצת יותר. בדיוק החודש חברה שלי נקלטה אחריי שנתיים בטיפול ה ivf הראשון
תנשמי עמוק מבויחה לך שיהיה בסדררררר
ליטלילי
קרן אור, מבטיחה לך אישית שהשד לא כזה נורא!! אחרי שתעברי את זה לא תאמיני שכל כך פחדת מזה... יהיה בסדר!!! זה ממש אבל ממש לא כמו שזה נשמע... אמן וכבר בהפרייה הראשונה נשמע חדשות טובות. את חייבת להיות חזקה ואופטימית.
לילך
תודה רבה בנות. באמת. כמעט כמעט ביטלתי הכל אתמול. ללא עניין הגיל הייתי ממשיכה לבטל.. נשימה ארוכה ונעשה את זה. אני מחכה לווסת. אני מניחה שהיא תגיע היום. אגב שתדעו שהאחות הלא רגישה התקשרה אתמול וסיפרה לי שיש בטא נמוכה ושזה הולך להסתיים.. טעתה. באינטרנט זה קטן מ.. הנוראי. פעם ראשונה שאני מחכה לתוצאות בטלפון לפני אינטרנט והיא טעתה. זה גם שובר.. ליטלילי ממש הצחקת אותי ואהבתי את האנלוגיה לכביש 6... אימצתי. תדעי שאני חושבת עלייך וממש ממש מייחלת לתוצאה טובה עבורך.. בשורות טובות לכולן