-
לי יש את האינגליזינה אביו ואני ממש מרוצה
אני לא מכירה את הטרילוג׳י אבל האיכות של אינגליזינה ממש טובה
-
הטרילוג'י זה דגם מחודש של האביו.. לפחות זה מה שאמרו לי בחנות. באמת נראת עגלה מושקעת ואיכותית! ...אבל המחיר קצת עובר את הגבולות אוףף.. טוב לפחות שיש עוד הרבה זמן לחשוב ולחפש אבל אצלי זה בעיה , אם אני אוהבת משהו בטירוף כל השאר יראה לי מעפן ואני אחפש עכשיו בכל עגלה את התכונות של העגלה שאהבתי
-
לא מכירה אותה אבל לי יש את הפג פרגו בוק פלוס ואני ממש מרוצה
-
כן מוקדם , אני פשוט מעדיפה מראש לחשוב באיזה כיוון ללכת מבחינת העגלות אז עושה מין סקרים כאלה עדיף מאשר להשאיר לרגע האחרון.. הזמן טס ולא שמים לב!
-
כמה שידוע לי אינגלזינה הם עגלות חזקות מאד וטובות מאד
לא יכולה לעזור לך יותר, סורי
-
טנקס!
-
היי
הזמנתי השבוע את הטרילוגי.
אני אהבתי אותה מאוד, קלאסית לא מגושמת, לא כבדה.
הפג יותר כבדה נראתה לי ופחות אהבתי את הבד.
נכון הטרילוגי עולה לא זול יחסית אבל אני רציתי אותה מהרגע הראשון.
שאלתי ברחוב כשראיתי שמסתובבים עם העגלה הזו והיתה חוות דעת טובה עליה.
מקווה שעזרתי לך להחליט :)
-
היי Loli אני גם הייתי בהרבה חנויות וכשראיתי אותה זאת העגלה שאמרתי באמת ואוו ! עדינה , נוחה וכיף לך לחשוב על זה שהילד שלך יבלה בעגלה כזאת די הרבה זמן! כל שאר העגלות עושות לי חרדה מהמראה שלהם!! הייתי היום במוצצים ומזה התאכזבתי!למרות שיש לי עוד הרבה זמן עד הלידה אני בן אדם שמזה סגור על ההחלטות שלו ואם אני רוצה משהו ואומרת שזה זה , אז זה באמת זה! דרך אגב באיזה צבע הזמנת?? אני הכי אהבתי את הג'ינס.. גם מבחינת הבד ניראה לי הוא יותר חזק ואיכותי מאחרים באותו הדגם..
-
הזמנתי את הגינס. השאר צבעים יפים אבל בשילוב צבע בהיר מידי שיכול להתלכלך.
ראית את עגלת הגינס בחנות?
-
כן!!! היא מהממת ומיוחדת אין מה להגיד !!! הכי אהבתי אותה ראיתי גם את העגלה בצבעים אבל היא לא נראת מיוחדת כזאת כמו בג׳ינס !! אין מה להגיד בחירה נכונה .! הזמנת אותה מקטלוג או ראית לפני?
-
היי,
אני קניתי את הטרילוגי לפני חודשיים.
אחלה עגלה, עדינה וקומפקטית יחסית לשאר העגלות האחרות. יש לה תמרון טוב, היא מתקפלת בקלות לא כבדה מדי אני ממש מרוצה אפילו שהיא יקרה.
משהו אחד שיכול להיות חיסרון זה שהגלגלים קטנים יחסית ומרגישים את המהמורות במדרכה. הקטנטונת שלי נראה לי נהנית מזה כי היא תמיד נרדמת לי כשאני מטיילת איתה בעגלה חחח אז לי זה לא ככ מפריע למרות שהיה יכול להיות נחמד אם היו מרגישים קצת פחות את המדרכה..
סהכ אני מרוצה
בהצלחה
-
אני חושבת שהטרילוג'י שווה כל שקל! גם נוחה, גם פרקטית וגם יפה, זה עדיין לא נחשב מהיקרות ממש (יש עגלות גם ב-6000 7000) ואגב אני לא השתמשתי בכלל בחיבור של הסלקל לשילדה כי לא מומלץ להשאיר אותם שם מעל ל-45 דקות וזה גם נראה לי לא נוח
-
את הגינס ראיתי בחנות לפני כמה חודשים. כשהגעתי לקנות לא היה אותה
רק בהזמנה מקטלוג. באיזה סניף ראית עכשיו אותה?
הגלגלים בהחלט גרמו לי לחשוב פעמיים אבל עדיין אין עגלה דומה לה ביתרונות האחרים שלה. גלגלים גדולים זה אומר עגלה כבדה.
-
סניף אשקלון ! תודה על החוות דעת בנות !!
-
לי יש את הטרילוג'י והיא בשימוש כבר ארבעה חודשים.
מאוד מאוד מאוד מרוצה!
קניתי אותה באילת, יחד עם הסלקל וזה יצא 3800.
האמבטיה משמשת את הבת שלי עד היום כעריסה וזה סופר נוח, הנסיעה שלה חלקה, הקיפול שלה מצחיק מרוב שהוא פשוט.
באמת שאין תלונות על כלום.
-
ואי אחלה רעיון אני בדיוק בסוף מאי נוסעת לאילת וזה יהיה חודשיים לפני הלידה אז אם אני לא אמצא משהו אחר שאני אוהבת אז עדיף אני אקנה שם באמת מזה חיסכון של איזה 1000 שקל !!!
-
עגלה מעולהההה!
אל תחשבי פעמיים...!!
מניסיון לא כדאי לקחת את הסלקל שמתלבש על העגלה...כמעט ואין לזה שימוש על העגלה וזה גם ממש לא נוח!!!
עדיף לקנות סלקל איכותי ובטיחותי כמו לדוגמא מקסי קוזי....