סקר: בעלים ויציאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתן חזר מעבודה שניה ישר למקלחת
    בושם אפטרשייב ויצא לחתונה של חבר.
    אני חצי מעולפת מהאריזות ומהיום המתיש הזה
    אבל לא העלתי בדעתי לבקש שלא יסע עד שיש לו זמן לחברים
    מודה שאפילו הזלתי דימעה בשושו שהוא נסע...
    רק כמובן ביקשתי ממנו שיהיה פה גג ב-1:00 ואבוי אם ישתה וינהג!

מסקרן אותי לדעת אם אני המשוגעת היחידה...

האם אתן מגבילות את הבעלולים בשעות?
    בשתיה? בסוג היציאות?
    האם אתן קנאיות לגבר שלכן?
    יש לי חברות שרק מחכות שהבעל יצא...

11 תגובות
עמוד 1
  • כשיש אירוע הוא יוצא ונהנה
    פעם בחודש וחצי חודשיים החברים מהעבודה יוצאים למועדון ונהנים, רק הגברים. אני זוכרת פעם אחת שביקשתי שלא ילך, וזה היה בהריון.
    למזלי בעלי יודע לעשות לבד את החושבים הזה והוא לא תמיד יוצא עם החברה למועדון.
    אני לא זוכרת שאי-פעם הגבלתי אותו בשעה אבל אם יש לנו מה לעשות למחרת בבוקר אני מזכירה לו שהוא צריך לקום מוקדם והוא לבד יודע מה לעשות.
    לנהוג ולשתות ברור שזו בכלל לא אופציה!

שמעי, אנחנו כל היום בבית עם הילדים עובדות קשה, יש הגיון בזה שאחרי שהוא כל היום מחוץ לבית את לא כל כך תרצי שהוא יצא שוב, אלא שישאר איתך

• את לא המשוגעת היחידה
  • חחחחח אתן ליגה

מבחינת הקנאות
    מודה שלפני שהכרנו את הדת ונכנסנו לעניינים
    הייתי יוצאת למועדונים כל חמישי פק"ל עם חברות.
    שהקשר התמסד הפסקתי לבקשתו והיה לי מאד קשה בלי יום ההתפרקות
    מתן אפעם לא אהב מועדונים או פאבים (זכיתי) אבל ביקש שאחתוך מזה.
    גם מהידידים התנתקתי כמעט לגמרי...
    גם שהם בפועל חברים של מתן (הרי היינו ביחד בחבר'ה)
    היום אין מה לדבר.
    חברים שלו באים שבת והוא מחטיף להם אם הם מחמיאים או זורקים מילה
    סוגר אותי בחדר שהוא עולה להתקלח חחחחחח
    זה כזה מצחיק.

אבל השתייה הזו... מפחדת ממנה כל כך
    מגעיל אותי.
    עד עכשיו הייתי מצטרפת לאירועים רק לשמירת ראש

• בעלי גם לא קלאבר גדול , וגם לא חובב פאבים ..אולי היה פעם.. מצד אחד זה יתרון אבל מצד שני אני מזה אוהבת מועדונים ומאז שהתחלנו לצאת והתחתנו וכו עברו כבר 4 שנים סך הכל אז יצאנו למועדונים כל כך קצת שאפשר לספור על אצבעות ועכשיו כבר זה בילתי אפשרי כמובן בגלל משהו הרבה יותר חשוב מכל זה
  • לבעלי (וגם לי) לא מדבר מועדונים או פאבים. בכלל, זה נראה לי מתאים לחיי רווקות ולא לנשואים.
    לבעלי יש חברים והם נפגשים פעם בשבוע, ביום שישי בצהריים (זמן שאני בהכנות לשבת או נחה צהריים אחרי שהכל מוכן), יושבים בבית קפה בת"א. ארומה, קפה קפה וכאלה.
    לפעמים בעלי מצטרף ולפעמים לא.
    ממש אין לי בעיה עם זה. סומכת עליו בעיניים עצומות ומכירה את החברים. מעולם לא הגבלתי אותו.
    אני גם לא בעד להגביל כי מה יצא מזה? שיהיה ממורמר?
    בערב כמעט ולא יוצא, אא"כ יש אירוע שהולך לבד. כשהולך לאירוע אני הולכת לישון ולא מעניין אותי באיזה שעה חוזר.
    בעלי לא מאלה ששותים אז אין אופציה לשתיה או לנהיגה בשתיה.
  • טוב אז בגלל שאנחנו זוג דתי ומאוד שמרני אין אצלנו פאבים/מועדונים
    אבל בעלי יוצא כל ערב לשיעור תורה וחוזר ב10
    הוא בדרך כלל חוזר מהבסיס ב5 אנחנו לא מוותרים על ארוחת ערב ואירגונים כאלו ואחרים
    ואח"כ הוא יוצא :)

• לא שירה את לא המשןגעת היחידה תיהיה בטוחה
  • אוף הקינאה מטריפה ..
    הוא עובד עם בחורות וכל דקה טלפונים מהעבודה
    עצבים !!!!
    למזלי הוא לא שותה ולא יוצא לפעמיים לחברים אבל פה בסביבה..
    שיש לו עבודה פתאום בלילה אז אני כל דקה מתקשרת חחח
    הוא לא כזה אני יותר קנאית !!
    [

• המממ אצלנו פאבים ומועדונים גם לא על הפרק.
    מה שכן בעלי תאום סיאמי של כדורגל. חוץ ממוצש שישי ורביעי ערב שהוא משחק קבוע באיזה קבוצה קבוצה, ראשון שני שלישי וחמישי הוא גם מתחנן לצאת לשחק. וזה חוץ מזה שאיזה פעמים בשבוע גם חייב לצפות במשחק 'מממש חשוב'.
    רוב הפעמים איו לי לב לבקש ממנו שלא יצא.
    הוא כל כל נהנה מזה וזה גם בריא וגם עושה לו נקיפות מצפון שהוא חא איתי אז מפצה אותי
  • אצלנו גם אין מועדונים ופאבים..

וכשבעלי כל הזמן הולך לערבי גיבוש מהעבודה אני ממש מתעצבנת חחח.. שיעשו עם הנשים שלהם, מה קרה???
  • חחחחחחח בנות
    הרסתן אותי

אנחנו העם השולט
    לא יעזור כלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה